Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na odpowiedz

dzganie w lewym jajniku hmmmm

Polecane posty

Gość czekam na odpowiedz

hej dziewczyny biore tab anty....juz 4 opakowanie novynette i dodatkowo zabezpieczamy sie prezerwatywa...wspolzylam z chlopakiem 19 sierpnia a od kilku dni kluje mnie w lewym jajniku tak ze az mi taki prad na cala noge idzie.....co to moze byc????moze mnie przewialo???bo mysle ze to raczej nie ciaza

Gość asiat
nie warto ryzykowac odstaw tabletki...ja tez mialam taki problem po evrze...malo co nie zeszlam...

Gość czekam na odpowiedz
tak????to co to bylo?????????prosze odpisz bo nie wiem co robic.tak kluje mnie w jajniku ze az do stopy to czuje .myslisz ze to wina tabletek????czesniej tego nie mialam a biore juz 4 opakowanie

Gość asiat
sluchaj...jestem biologiem i powiem ci szczerze:hormony systematycznie kumuluja sie w jajniku aby zapobiec uwolnieniu komorki jajowej..moga powodowac tez zakrzepy krwi...odstaw hormony to nic ze stosujesz 4 miesiac widac twoj organizm juz tak sie nimi nasycil ze masz juz skutki uboczne..ja wzielam 2 mocne tabletki przeciwbolowe i nie przechodzilo wogole ...zdjelam plaster i po 3 godzinach bol mnie "puscil"...naprawde nie bierz tabletki dzisiaj a zobaczysz ze ci minie...

Gość czekam na odpowiedz
od kilku dni tak mam. a w ciaze raczej nie wierze poniewaz oprocz tab zawsze prezerwatywa sie dodatkowo zabezpieczalismy. slyszalam ze moze to tez byc spowodowane wysoka prolaktyna ale czy to prawda?