Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka malinka

Problem podczas stosunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Pomózcie! Czy sperma jest pieczaca? Chodzi mi o to jak już facet we mnie skonczy. Strasznie mnie potem wszystko piecze w srodku czy to normalne? Prosze o pomoc!!

Gość nie drzyj się
To nie pole.

Gość joaska26
jesli sperma piecze cie w srodku to sa to pierwsze objawy ciąży.

Gość joaska26
a ja powaznie odpowiadam musisz byc w ciązy , normalnie kobiety nie odczuwaja pieczenia

Gość joaska26
na otarcie łez śad przyna ci 350 pln alimentow na dziecko trzeba bylo myslec wczesniej

darujcie sobie zarty o ciazy. Moze to być reakcja na stan zapalny pochwy? Czyli normalnie nie powinno tak sie tego odczuwać? W ogole cokoliek czuć gdy już sperma jest w Tobie?

Gość znawca_tematu
JAk ci poważnie piszą, że jesteś w ciąży, to nie wierzysz... Zobaczysz za parę miesięcy 🖐️

Gość najlepiej
idz do ginekologa i zbadaj sie czy wszystko wporzadku. my uzywamy prezerwatyw wiec nie wiem, ale czasem sperma ma taki gorzki pieczacy smak podczas orala wiec moze w pochwie tez mozna czuc pieczenie

Nasienie jest płynem obcym dla Twojego ciała i delikatne pieczenie możesz odczuwać, szczególnie, jeśli współżyjecie rzadko. Pieczenie może być również spowodowane otarciami wewnątrz. Może to być także spowodowane tym, że masz jakiś stan zapalny. :)

Witam Perła! Dzieki za odpowiedz! :) Wspolzycie zaczelismy dopiero, tzn dopiero 2 razy kochalismy sie bez gumki wiec dlatego pytam. Wydaje mi sie ze mam jakis stan zapalny, bo odczuwam pewien dyskomfort nawet gdy dotyka mnie paluszkiem. Pozatym sluz tez wydaj mie sie podejrzany. Otarcia. Mozliwe, bo kochalismy sie a ostatnio nie mogłam stac sie dosc wilgotna (to chyba to zapalenie). Wizyta u lekarza chyab jest wskazana, razem z partnerem nawet... Uspokoj mnie prosze ze ten dyskomfort w postacie pieczenie nie wystepuje zawsze u kobiet po stosunku...

Gość fuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj

Nie martw się. Nie występuje, no chyba, że bawisz się pół nocy. :D Kup sobie w aptece \"Feminum \" - żel nawilżający dla kobiet. Kosztuje kilkanaście zł. Jeśli będziesz zbyt skromnie nawilżona, to użyj go. Uchronisz się (i partnera) przed otarciami. :)

Perła! Lece chyba do apteki dzisiaj ;) Tzn lecimy bo \"mąż\" tez pewnie zareaguje pozytywnie na moja propozycje ;) Teraz zaaplikowalam sobie globulke odkazajaca Vagical i masc Clotrimazolum na zewnatrz. Moze dam rade sie sama doprowadzic do normalnego stanu. Dziekuje ze powaznie podeszłaś do mojego problemu. ps. jak dobrze ze to nie piecze :)

Gość nicka nie podam
Mnie też czasami piekło trochę. Nie wiem dlaczego, byłam zdrowa.

Gość przytulka
slodka malinko zrob sobie plukanke,zaparz rumienek i lyzeke kory debowej jak masz i nalej do miski tylko rozciencz woda pzregotowana i siedz na serio pomaga

Gość a tak poważnie
kup sobie saszetkę tamtum rosa-bez recepty.Powinno pomoc

Gość też poważnie
te pieczenia występują przez otarcia-masz za mało śluzu, a to przez tabletki które bierzesz-jednym ze skutków ubocznych jest suchość pochwy, radziłabym odstawić jak masz takie problemy-można się inaczej zabezpieczać i mieć satysfakcję z sexu-miałam podobne problemy. A jeśli chodzi o tą ciążę to wymyślili ci super żarcik.

Dziekuje slicznie wszystkim (powaznym) za rady. Naczytałam sie jednak w sieci o drozdzakach, o grzybicach i trochę sie obawiam leczyc na wlasna rekę. Otarcia faktycznie wystepuja, ale w momencie kiedy kochamy sie z prowizoryczna tylko gra wstepna ;) Ktos mi tu poradził zel nawilżajacy Feminal wiec chetnie z tej rady skorzystam, a pozatym nie narzekam na dyskomfort slabego nawilzenia. Nasiadówek nie robilam.. czytałam cos o maslance z letnia woda zmieszanej .. zakwasza srodowisko pochwy poniekad.. Maslanka w lodówce wiec wieczorem poeksperymentuje :) a i słodkiego jesc podobno nie mozna podczas leczenia, zeby nie pozywiac drozdzakow dodatkowo. a i rumianek zaparze ! Jutro zobacze tez co powie lekarka... Dzieki, pozdrwaiam. ps. zyczliwych prosze o kolejne rady, na pewno sie przydadza.

Gość NO TO
było siup bedzie slub moja babe tez swedziała i sie nam urodzo dzidzi

Gość joolka17
a ja mam pytanko- dostalam jakiegos dziwnego uczulenia odczuwalam swedzenie, stawalo sie to nie do wytrzymania. co gorsza moj partner tez narzekal na swedzenie. no wiec ja zaczelam stosowac masc clotrimazolum a jemu dalam krople azulan. teraz nic nie swedzi i jest ok....az tu nagle gdy kochalismy sie pierwszy raz od 1,5tyg(chcielismy wyleczyc to COS) i na samym poczatku gdy we mnie wchodzil czulam jakies dziwne pieczenie, sama nie wiem.moj facet tez to czul. niemozlwe zebym byla zbyt sucha bo nie bylam , otarc tez nie powinno byc no bo po czym skoro mielismy przerwe. czy moze to byc spowodowane tabletkami?? skonczylo mi sie wlasnie 1 opakowanie a kochalismy sie w trakcie moich krwawien.prosze o odpowiedz. a moze znacie jakies inne przyczyny. piszcie z gory dzieki wielkie!! :)

Gość najlepiej to skontrolować
u gin. Ja też biorę tabletki i nie zauważyłam pieczenia, no chyba, że po kilku razach w ciągu dnia ;) a lepiej zbadać się za często, niż za rzadko, żeby nie nabawić się powikłań. u mnie ostatnio przez przypadek wykryto stan zapalny (w wynikach badania cytologicznego), a żadnych widocznych objawów nie miałam i przy zwykłym badaniu lekarka nic nie stwierdziła :0