Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie cierpię...

JAKI KREM JEST NAJLEPSZY NA BLIZNY,BO ZABIEGI MI NIE POMAGAJĄ ?

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Mam blizny potrądzikowe i już koło 10 000 zł wydałam na ich zlikwidowanie. I NIC! Robiłam chyba z 10 dermabrazji, peelingi glikolowe i inne, naprawdę masę zabiegów. Po każdym z zabiegów skóra się ściąga i ma się wrażenie, że to działa, ale po krótkim czasie jest to samo. Skóra wraca do poprzedniego stanu! Gdy zadzwoniłam do kosmetyczki z pretensjami, bo mówiła, że po 10 zabiegach skóra będzie jak u niemowlaka, to powiedziała, że widocznie jeszcze trzeba stosować te zabiegi. No tak, ale nawet drobnych blizn to nie zlikwidowało! Może jakiś reklamowany krem wam pomógł. Tylko nie piszcie, że Contraktubex lub Cepan, bo u mnie one nic nie pomogły. RATUNKU!

JA TEZ MAM BLIZNY,TRĄDZIK WYLECZYŁĄM PRZED WAKACJAMI I W PAŻDZIERNIKU IDE NA JAKIS ZABIEG-MÓJ DERMATOLOG MI POLECIŁ ALE NIE WIEM JAK SIE NAZYWA.WIESZ CO POSZUKAJ TOPIKU O KREMIE ALLAZE Z TV MANGO PONOC JEST REWELACYJNY,SAMA MYSLE ZEBY GO KUPIC

Gość jestem nastolatką
skoro zabiegi ci nie pomogły, to kremy raczej też nie...

Wiecie, każda kosmetyczna chwali zabiegi, żeby tylko jak najwięcej zarobić. Tak naprawdę gdy robiłam mocny peeling glikolowy i chyba też salicylowy, po którym nie można przez co najmniej tydzień wychodzić z domu, to myślałam, że to da jakieś skutki, ale kosmetyczka zrobiła go nierówno, w niektórych miejscach nie posmarowała, a kasę i tak wzięła - 800 zł za jeden zabieg.