Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fochaj

CO sie dzieje z dzisiejsza mlodzieza? w dupach sie przewraca

Polecane posty

Gość kursantkaa
To, ze chodzą do fryzjera jest naturalne, to ze sie odchudzaja tez jest naturalne, co tu ukrywac jest sporo zatuczonych nastolatek, które mamsie tuczą jak tylko potrafią. Dbałośc o wygląd jak najbardziej tak. Ale dbałośc o siebie to jedno a robienie z siebie taniej dziwki to co innego.

Gość fochaj
ale mozna dbac o siebie i wygladac naturalnie i adekwatnie do swego wieku. nikt nie pisze ze dbanie o siebie jest zle ale to o czym traktuje artykul to juz przesada :O

myślę, ze te dziewczyny są: a) puste b) bardzo zakompleksione c) nieszczęśliwe d) niedowartościowane e) zagubione f) zdesperowane albo.... po prostu bezgranicznie zakochane w sobie! Choć uważam, ze te wszystkie wcześniejsze cechy są bardzo prawdopodobne. Nikt im chyba nigdy nie powiedział, jakie są wartościowe bez tego gówna na twarzy ... bo może i nie miał powodu im tak mówić... :O

Gość ja tu jestem
magija- dlatego ja NIGDY nie zostane nauczycielka... A o do 13-nastolatek z solarki, niektore moje kolezanki (a nawet spora ich czesc) wtedy wlasne zaczynaly. I takie dziewczyny jeszcze nie ukoncza 20 lat jak juz im sie zaczna pierwsze zmarszczki pojawiac. W wieku 24-25lat beda musialy stosowac kremy dla 30stek;]

Gość Boguś Boguś
A skąd wiesz ze nie jestem dziewczyną głupia babo, nie wiesz ze w wirtualnym świecie nick nie zawsze odzwierciedla płec????

bogus a czy ty slepy ejstes ze tego nie widac ja nie mowie o zadbanych dziewczynach tylko o dziewuszkach wygladajacych jak kurewki. nie rozumiesz tego czy masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. i czego czepiasz sie akurat mnie skoro 3/4 wypowiedzi w tym temacie jest takich jak moje?

Gość fochaj
a do fryzjera to powinny chodzic na strzyzenie a nie balejaze i temu podobne zabiegi

bogus przeczytaj ejszcze raz to co napisalam czy ja okreslilam twoja plec? idz wroc do szkoly bo chyba opuszczales lekcje z czytania ze zrozumieniem

Gość bbb*
A co was obchodze te dziewczyny, zajmijcie sie swoimi sprawami!!!

Gość do żałosne
A za kim oglądają sie " porządni faceci" ? i w czym ty jestes lepsza, skoro jedyny WASZ ( twoj i tych dziewczynek) cel zwrócić na siebie uwage faceta. Różnicie sie tylko środkami i wiekiem, a to niewiele

Gość fochaj
mnie osobiscie gowno one obchodza ale podyskutowac o czyms innym niz diety, kalorie, anal itp mozna :D

Gość Boguś Boguś
Najbardziej zakompleksione dziewczyny to wlasnie takie gowniary jak magija85

uważam, że one w takim wieku nie powinny się nawet odchudzać, no chyba, że faktycznie to jest kwestia zdrowia (mają nadwagę i po prostu zdrowiej byłoby dla nich schudnąć) choć wiadomo, że w tak młodym wieku odchudzanie jest szkodliwe przy normalnej wadze (tak, żeby się w kiecę wcisnąć). Ich dorastający organizm na tym bardzo cierpi

Gość fochaj
porzadni facei ogladaja sie za dziewczynami ktore cos soba reprezentuja i maja troche oleju w glowie a nie tylko "ladnie" wygladaja :P

a ja jak zyje 21 lat to w zyciu w solarium nie bylam i nie pojde :-o traaagedia z dzieciakami !

Gość fochaj
a ja bylam :classic_cool:

jakos nie uwazam sie za zakompleksiona osobe:D ale jakos nie mam ochoty sie z toba klocic a ty powiedz ile lat masz staruszku? co kreca cie takie male dupcie ktore jak sciagna tapete to wygladaja na 10 lat mniej a cere w wieku 20 lat maja jak 30 latka? i ze po przebudzeniu obok takiej boisz sie popatrzec w jej strone

A nie uważacie ze winą za takie zachowanie młodych dziewczyn powinnismy obarczyc wlasnie dorosłych??? Przeciez to media kreuja wychudzone dziewczyny, to nasze chore czasy które wymuszaja na nas bycie pięknym.

nie uważam się za lepszą! a moim celem nie jest bynajmniej zwrócenie na siebie uwagi facetów! ale przecież one robią to wszystko tylko po to, żeby miec powodzenie u facetów i to widać.

Gość fochaj
ale olejmy Bolusia bo swoimi postami chce tu tylko zamieszac i wszystkich sklucic :D

Gość fochaj
* Bogusia (czy Bogisue) - jeden pies :D

a ja obwinie rodzicow i cale ich srodowisko. rodzice nie tlumacza ze piekna nie trzeba az tak poprawiac

Gość epicentrum
mozna chciec ladnie wygladac, ale ladnie nie znaczy jak dziwka :o niech sobie farbuja wlosy jak chca, ale na litosc boska po co im tipsy z cekinami czy innymi szajsikami, to oblesnie wyglada u kogos doroslego a co dopiero u mlodej osoby ktora jest w gimnazjum :o jak juz chca te tipsy to jakies delikatne moze, nie szpony z cyrkoniami wygladajacymi jak kula w dyskotece :o

Gość Boguś Boguś
FOCHAJ --> "Skłucić" hehe wracaj do podstawówki i naucz sie pisac!!

Gość olejkum
Odzywiac trzeba sie racjonalnie, a nie wpiepszac ile wlezie. Jak 13 latka, przy wzroscie 170 wazy 67 kg to chyba moze pozbyc sie tych kilku kilogramów bez szkody a raczej z pozytkiem dla zdrowia i urody.

Gość fochaj
a najsmieszniejsze jest to ze taka Mandaryne czy Dode wszyscy objezdzaja za wyglad i styl a ich wierne kopie w gimnazjum sa juz ok :D

i w zadnym wypadku nie mowie o nastolatkach ktore sa zadbane nawet makijaz delikatny do wieku na pazurkach jakiegos frencza i jaki problem? chodzi o umiar i wyczucie.

Gość fochaj
hehe blad sie kazdemu moze zdarzyc :D:D:D to z podekscytiowania :classic_cool: a bledy wytykaja Ci ktorzy nie maja argumentow :D:D:D

Gość epicentrum
a rodzice o ktorych mowa to prawdopodobnie jakies mamusie dobrze zarabiajace, nie podejrzewam zeby "zwykla" matka dala dziecku pareset zlotych na zabiegi upiekszajace :o jaka mama taka corka.

bogus to idz razem z nia na lekcje czytania ze zrozumieniem prosze:D juz ci to przed chwila radzilam