Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fochaj

CO sie dzieje z dzisiejsza mlodzieza? w dupach sie przewraca

Polecane posty

Gość o boze
i wszystkie te panienki zwracaja wieksza uwage na swoj wyglad niz na nauke:/ przyszlosc nasza przerazajaca jest!! nie mowiac o checi zaimponowania!bo cobo kanary lepsze niz Polskei gory?? nigdy w zyciu!!!!!

co za szmaty......... mam konto na www.epuls.pl i czasem wchodze se na forum sex....ech co ja tam wyczytuję o tych gowniarach..mozna boki zrywac ze smiechu...tak są glupie i puszczalskie...:O

Gość epicentrum
wiecie co przeraza mnie to, mimo ze mnie ne dotyczy, ale to jest straszne...

Gość co do artykułu
takie czasy, panuje kult pieknego ciała , figurka, super wyglad - masz to liczysz sie nie masz - nie ma cie . I tak: tv, gazetki mieszja w głowach panienek a rodzice ? pedza za kasa

ja sie tez zalamuje bo co skoro tak to wszystko wyglada tyo czy moje dziecko bedzie narazone na to jeszcze w mlodszym wieku?

Gość epicentrum
dlatego jak juz bede miala meic dziecko chce byc to byl chlopczyk :D

Gość epicentrum
kafeteria to idealna pozywka dla takich nastolatkow :D zobacza pare postow typu "obciagam z polykiem" albo wejda na erotyczny, tam to dopiero jazda jest...

widac widac gnojkow wszedzie wszedzie wtraca trzy grosze nie uwazam sie za duzo starsza ale jednak.

Gość fochaj
kult pieknego ciała ale zeby te zabiegi jeszcze sprawily ze one bedA piekne :O a w rzeczywistoci czesto wygladaja jak karykatura czlowieka :D

Gość lupucupulubudubu

heh a dzis w mej szkole krolowala wyrafinowana elegancja jak z zurnala...nie jakies blachary ale dziouszki o\\ubrane modnie i ze smakiem,jednak patrzace sie z wyzszoscią na innych...:O kutwa jak Ja NIENAWIDZE swojej klasy.... nie wiem,niby probowalam zlapac z nimi kontakt, zapraszalam na fajne i mile imprezki a te gnidy(wcale nie te zamozne) nawet ci czesc nie powiedzą :O 😡 ba nawet nie przejelabym sei gdyby ktos z mej klasy to przeczytal teraz...moge podac swe personalia..niech wiedzą jak ich powazam :classic_cool:

Gość *..**...Tinkerbell*..*..**..*
No niezła masakra :( Ja uważam,że ładnym i pewnym siebie nastolatkom nie potrzeba świecących tipsów i balejażu.Ja ubierałam białą dopasowaną bluzkę,ciemną kieckę przed kolano,minimalny makijaż,czasem kręciłam włosy.Najwazniejsze było to,że spotkam koleżanki i kolegów,których uwielbiałam :* (pozdrawiam Was serdecznie kochani).

Gość fdhd
a najlepsze w tym jest to, że niektóre takie "laski", która mają tipsy z cyrkoniami, stając przed nauczycielem będą stały jak cielaki i nie znały odpowiedzi na jego pytania......

Gość kolorara
akurat generalnie to nie jest najgorsze, bo nie znac odpowiedzi na pytanie zadane przez nauczyciela ma prawo kazdy uczeń, po to w koncu chodzi do szkoły, zeby się uczyć, i kazdy z nas kiedys był w takiej sytuacji, ze stał przed nauczycielem z głupia miną i z błaganiem w oczach o pomoc.

ja jestem załamana ta nasza dzisiejsza mlodzierza a mam dopiero 22 lata i zastanawiam sie dokad swiat zmierza? strach sie bac :O moja siostra ma 14 lat i nawet sie nie maluje !!!! a jest bardzo ladna ,s zczupla , wysoka i wogole zajebista z niej laska kiedys bedzie ale na LITOSC BOSKA nie teraz teraz to ona ma 14 lat i ma chodzic do gimnazjum , uczyc sie i cieszyc dziecinstwem ...tak tak .... bo to jeszcze dziecko jest jak bym ja zobaczyla u kosmetyczki to bym ja za wszarz do domu przyprowadzila

Gość fdhd
racja z tym uczeniem się, ale jak tak jest przy prawie kazdej odpowiedzi?