Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fochaj

CO sie dzieje z dzisiejsza mlodzieza? w dupach sie przewraca

Polecane posty

Takie czasy, ten kto jest piekny ten łatwiej znajdzie prace, szybciej go obsłuzy pani w urzedzie itp.

jak ktos ci daje prace za wyglad to wybacz. ja myslalam ze w pracy liczy sie wiedza i umiejetnosci a nie to czy potrafi zrobic makijaz i ubrac sie jak k...

Gość epicentrum
ladny wyglad? nie wiem czy zdaniem pracodawcy blondyna z rozowym makijazem i tipsami jest ladnie wygladajaca :o chyba tylko w burdelu...

HEHHEHE,CO TO SIE DZIEJE TERAZ!!PRZESADA WIELKA!!PRZECIEZ TO NAWET NIE MODNE TE CYRKONIE!! W SUMIE KAZDY MA SWOJ STYL-JEDEN WIE JAK SIE UBARĆ,DRUGI NIE,SZKODA TYLKO ZE CORAZ WIECEJ JEST OSÓB Z KLASA,JAK JA CZASEM WIDZE TE MŁODE GÓWNIARY,MAJĄCE MOCNIEJSZY MAKIJAZ ODE MNIE,LAKIERY TONE,GOŁY BRZUCH I MINIMUM JEDEN KOLCZYK TO NORMALNIE NIE WIEM CZY SMIAC CZY PŁAKAĆ,ALE CZYJA TO WINA?W DZISIEJSZYM SWIECIE ,GDZIE TELEWIZJA I INTERNET TO NAJBARDZIEJ ROZPOWSZECHNIONE ZJAWISKO NIE AM SIE CO DZIWIC.Z RESZTA,CO DO TAKICH DZIEWCZYNEK TO IM WSPÓLCZUJE,ALE PRZYNAJMNIEJ JEST SIE NA KOGO POPATRZEC I POSMAIC

Gość epicentrum
fod ale nie krzycz :D jeszcze wszystko byloby ok gdyy nie to ze one poza tym swoim swiecacym wygladem zaczynaja zachowywac sie jak pustaki...nad morzem w tym roku roilo sie od takich lalun 14 letnich, na dyskoteki chodzily, nie wiem gdzie byli ich rodzice, dla mnie to skandal :o a potem mowia ze gwalty sa, jak moze nie byc jak taka mala pinda zalozy miniowe i wwali stanik na wierzch :o

ja przestalam chodzic na jakiekolwiek imprezy bo az mi sie zygac chce jak widze nastoletnie niunie

Gość Lidka.
No , najlepiej nie dbac o siebie . Tylko siedziec , przed komputerem , wpiepszac chipsy i wypisywac bzdety ! Popieram , te dziewczyny , co sie tak szykuja do szkoly !

Gość olejkum
Wyśmiewanie sie z czyjegoś wyglądu nie świadczy o klasie. Media mogą sobie kreowac wizerunek jaki chcą, ale rola rodzica jest nauczenia pewnych zasad w ubiorze i zachowaniu. I jak rodzice maja dobry kontakt z dzieckem, to sobie poradzą. Swoją drogą tez uwazam, ze Doda jest szkodliwa , bo rzeczywiscie ta jej publicznosc to naśladujące ją gimnazjalistki i masturbujący sie przy jej zdjeciach poborowi.

lidka a kto powiedzial ze nie dbamy o siebie nastepna ktorej nie chce sie przeczytac. pomysl my nie mowimy o nie dbaniu o siebie tylko o przesadzie ogromnej

coz ja mam 17lat,maluje sie, dbam o dobor stroju ale bez przeasady...nie chce wygladac jak jakas choinka w stylu lalki barbie.....:O dziwią mnie troche te 13latki lazace na solarke(ja ani raz nie bylam...) robiace sie na dorosle...a potem wszystkie te dają dupy w wieku 15,16lat...zresztą takie szare myszki rowniez,do swietych nie naleaza(wiem to z autopsji) troche mnie dziwi ,ze mają takich liberalnych rodzicow... bo ja nie moge se ani o ton cioemniej wlosow ufarbowac zmywalnym szamponem,przekluc uszu tez nie:O dopiero w tym roku kupilam se buty na 9 cm koturnie(wczesniej nawet o lekkich szpilkach nie bylo mowy) a matka nie pozwala mi kupic se np: jakiego t-shirtu w punkowym stylu bodajze z czaszką :P,nie moge czytac ksiazek S.KInga(bo to zlo i horrory:O) a ostatnio matka zrobila mi malą awanture,ze se oczy podkresilam tuszem i lekko czarną kreską:O

Gość epicentrum Ty durniu
Ty durniu ! A , co rodzic ma zrobic ? Jak sie takie cos uleglo , to , ani rodzice nie pomoga , ani szkola ! Ty durniu !

ba nawet jakbym chciala i tak se niez robie manicuru u kosmetyczki oraz balejazu bo mnie zwyczajnie na to nie stac..:O

Gość Rezerwista.
Ach , Doda ! Rezerwisci , tez sie masturbuja !

Gość epicentrum
slucham? :D durnia to sobie w rodzinie poszukaj. uleglo sie? jak sie dziecko plodzi to trzeba je wychowac, a nie pozwalac na wszystkie kaprysy, niech sobie jeszcze lniane prezerwatywy pokupuja albo platynowe wibratory bo to modne bedzie :o

Gość epicentrum
gratulacje dla rodzicow raczej ;)

Gość magija85 to typowa
gruba , swinia z kompleksami ! Ma krzywe nogi i pryszcze ! Zazdrosci urody Dodzie .

Gość epicentrum
buahahahahaa :D

epicentrum jestem za chociaz co poniektorzy nazywaja mnie tu gowniara widac co poniektorzy w tej swojej doroslosci zapomnieli sie troszke i nie potrafia byc w miare kulturalni tylko obrazaja zamiast dyskutowac

no boski jestes:D cos jeszcze masz do powiedzenia inteligentnego a co spotkalismy sie ze wiesz jak wygladam?

Gość epicentrum to prawiczek

Gość Juz Cie dawno namierzylem

Szok :o :o Dzeiciaki zamiast wyrabiać sobie dobry gust idą w tandete... jak zwykle wina dorosłych... Rzecznik i pani pedagog to chyba też na głowy upadli:P Przeginają ...Giertycha też nie popieram

wiesz,ja wg innych nie jestem normalna,bo za abrdzo przykladam wage do ubiory dodatkow itd...jaks zara mysz czy zwyjkla dzioucha nie wygladam...ale bez przesay...wszystko trza robic ze smakiem a nie jakis plastik...bo to juz sie wydaje smieszne...moze te wszystkie dziewczyny by bardziej pomyslaly o swej przyszlosci a nie o tipsach i sexie...i o tym co chcą dalej robic wzyciu..nie wiem bardizej rozwijaly swe zainteresowania...bo rodzice do smierci lozyc na ich zachciankie nie będą....:O

Gość epicentrum
magija mam 21 lat tak jak ty, tez 85 :D i tez dziewczyna ;) i ciesze sie ze urodzilam sie wlasnie wtedy, nie 4-5 lat pozniej...

o i wlasnie o to chodzi ale one sie nie martwia tym tylko komu by tu dupy dac gdzie pojsc zeby sie wylansowac zeby zrobic cos glupiego ale wszystkie jakie dojrzale i odpowiedzialne i inteligentne

epicentrum ja dziekuje moim rodzicom za to ze mnie tak wychowali i za to ze splodzili wlasnie wtedy.