Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatha

Polecam Wam ten kremik do cery mieszanej, problemowej!!

Polecane posty

Gość Beatha

Chodzi mi o krem dla dzieci Babydream firmy Rossmann. Takie małe niebieskie okrągłe pudełeczko. Kosztuje grosze, bo ok. 4 zł za 100 ml. (Gdzie czasami inne kremy za 50 ml kosztują 15 zł!!!) Ten jest taniutki. No i teraz do rzeczy.: + pięknie nawilża buźkę, nawilżenie jest odczuwalne przez cały dzień + wystarczy odrobinka kremu, żeby nawilżył całą twarz, co w połączeniu z pojemnościa produktu daje mu nieskończenie wielką wydajność. + nie ma w składzie żadnych tłustych olejów (parrafin oil, liquidum itp.) więc do także duży plus, bo nie zatyka porów. W ogóle skład jest prosty i przyjazny. + ma prawie niewyczuwalny, przepiękny delikatny zapaszek + jest leciutki , wchłania się błyskawicznie i nie przetłuszcza cery!!! + jest bardzo delikatny, więc koi podrażnienia (zawiera panthenol) i zmniejsza zaczerwienienia. + moje pęknięte naczynko pod okiem jest mniej widoczne :D Dlatego wywaliłam wszystkie kremu, do niby \"trądzikowej cery\" ktore tylko mi szkodziły zamiast pomagać. I będę mu wierna do końca!!! Prostota górą!!

Gość Beatha
No dokładnie o ten mi chodzi :D Dobrze, że dałaś linka, to od razu dodałam recenzję :D

O fajnie, że ktoś poleca ten krem, bo rzeczywiście jest dobry. Ja zawsze miałam mieszaną, tłustą cerę i używałam kremów matujących. A to wcale nie pomagało, tylko było coraz gorzej, bo kremy matujące przestawały działać i twarz przetłuszczała się jeszcze bardziej i była podrażniona. Więc powiedziałam dość i odstawiłam matujące a kupiłam sobie właśnie ten Babydream z Rossmanna. Po dwóch miesiącach stosowania na dzień i na noc moja twarz bardzo mało się już przetłuszcza. Krem bardzo fajnie nawilża i łagodzi podrażnioną cerę. Ja też polecam :)

Gość ooo to super
dzięki 🌻 jutro lece do sklepu

Gość Beatha
Co chwila zakłada ktoś topik pt. Pomozcie znalezc mi krem do cery mieszanej i tradzikowej, albo mam problemy z cera, pomocy... A jak teraz ktoś szczerze radzi, to nikt nie odpowiada :(

Gość michalinka
No, ale co miałybyśmy pisać? Dzięki za radę. I tyle.

Gość Beatha
Katarina Witt: dlatego tym bardziej tutaj się opłaca, bo 50 ml kremu kosztuje 2 zł :D Może ktoś także używa tego kremu. Piszcie.

O, dzieki, na pewno wyprobuje, bo do tej pory stosowalam rozne matujace cuda, do tego duzo drozsze, rzecz jasna.

Ja używam tego kremu i innych produktów z serii Babydream i uważam ze są super. Na pewno Ci któzy cenią sobie nie bardzo chemiczne składy powinni wypróbować. Jeśli zalezy Wam na nawilżeniu i łagodzącym działąniu kremu to jest w sam raz. Do cery trądzikowej polecam jak najbardziej. Także mydełko z tej serii.

Ja też jestem zadowolona z tego kremu :D Ale mam pytanie. Czy może używała któraś z Was uniwersalnego żelu do mycia tej firmy? Zastnawiam się czy byłby dobry do mycia twarzy?

Gość michalinka
Szampon z tej serii jest do d... Włosy nie do rozczesania, sianowate, elektryzują się jak oszalałe. To samo żel do mycia - miałam wrażenie, że jestem niedomyta :S

Gość a pieni siędobrz ten szampon
???

Gość ooo to super
dzisiaj kupiłam :) Zobczymy

Gość ooo to super
użyłam go już kilka razy i potwierdzam, że kremik rewelacja!!! Dziękuję Beatha za super radę. Narazie jestem bardzo zadowolona :D Rzeczywiście nie przetłuszcza cery i super nawilża.

Gość czy ten kremik
jest tylko do kupienia w sklepach Rossmana ????? Nie ma w moim miescie takiego sklepu :(

A ja polecam mydełko z zielonej glinki. Bez chemii, pachnie moze niezbyt przyjemnie, ale cudnie nawilża i oczyszcza buźke. Polecam gorąco!!! Mi bardzo pomógł, stosuję go codziennie wieczorem po demakijazu. Poleciła mi go kosmetyczka i miała rację.

Gość morwuaaa
pewnie te mydełko mozna w aptece kupic??a za ile??

Gość tak tylko w Rossmannie

Gość tylko w rossmannie
skoro krem jest firmy rossmann, to raczej do kupienia tylko w rossmannie a w jakim miescie mieszkasz?

Gość no to musisz
musisz sie wiec wybrac na zakupy w dalsza podroz. A nie znasz nikogo, kto np. czesto jezdzi i moglby ci przywiezc?

Gość a ja mam takie pytanie
Czy ten krem wyleczył Wam tłustą cere??????????

Gość mi po miesiacu
uzywania tego kremu twarz przetluszcza sie mniej :D

Gość ojojojo
ja też go kupiłam w sobotę, pod wpływem waszych opinii, zobaczymy...

Gość fajny jest
używam juz kilka dni i jest fajny :D

Gość Ivvi
jejku jekju dziewczyny jak ja sie ciesze ze jest taka kafeteria!! jurto jade do wrocka to sobie kupie ten kremik! buzka dla wszysktich