Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drażni mnie Kiedyś

Drażni mnie Kiedyś

Polecane posty

Gość puk puk puk

że przeprosze na sekunde.......w zasadzie to nie wiem co Cię drażni w Kiedyś.....moze to to ze jest \"troche niedzisiejsza\".....zbyt ułożona kulturalna,może odrobine eteryczna.... ja bym poczytywała to jako zaletę. przykro pisać ale jesli ktoś poczytuje to jako wade-bardzo mi go żal.

Gość znowu kiedyś
ami jest dobra - debeściara królowa infantylności pamietam ja z topiku o ślubie - ale się ubawiłam wtedy

hmmm,ale czy ja napisałam ,ze Kiedys ma wady wedlug mnie???? droga AMI!!! Ona po prostu mnie drazni i tyle ,a to,ze ktos kogos drazni nie koniecznie musi oznaczac,ze ta osoba ma wady wedlug Tej osoby.Ami nie badz na sile taka dobra i kolezenska heheheh .dziewczyny Wy mylicie pojecia jak juz wczesniej ktos napisal,ja nie pisze ,ze Ona mnie WKurwia czy jest nienormalna(tu przepraszam)tylko mnie najzwyczjniej w swiecie drazniiii i tyle

żenada. irytuja mnie pannice które zamartwiają sie koleorem nalepek na wódkę....ale są też kobiety które się \'dobrze czyta\' tak jak kiedys,zabulina,wiosna,monia,ami...ta ostania ma wg mnie tyle z infantylnością wspólnego co kaczyńscy z bradem pitem:D

Dziewczyny WY wszystkie jestescie takie,dobre.słodkie i w ogole kochajace wszystkich i wszystko ciekawa jestem czy na \'\'zywo\'\' w stosunku do siebie bylybyscie takie przesłodzone,fajnie jest bo to jest tylko forum i naturalne,ze nawet jak ktoras ktorąs bedzie draznic po prostu tego nie napisze heheheh i wtedy Wy bedziecie tchorzami

Gość znowu kiedyś
mnie wkurza styl ami ona zawsze taka dobra, wszystkich kocha - taka wazelina - tu dupke poliże - tam dupkę poliże taka kochana i wymamlana. Zawsze zdrabnia kazde słówko kasiak te z jest dobra - pamietam jej torciszek ze świecuszką i szklanki w oczkach - to był hit kafe hahahahaah

Gość znowu kiedyś
świeczuszki były mistrzowskie - ąz bym ten tekst znalazła tak to jest jak gówniarzeria bawi się w rodzinę:-P

Gość znowu kiedyś
a ami z kolei przewrażliwiona kazda pierdołą. Właściwie można się dowiedzieć całego życia - wszystko opisuje - brakuje tylko wstawek - idę do toalety:-)

Gość znowu kiedyś
o i u ami też były dobre wstawki słów angielskich - np ja tez rezygnuje ze studyjnych zdjęć only kosciół+plener

Gość znowu kiedyś
poza tym samo to ze bierze ślub gdzies tam w czerwcu przyszłego roku a od 2005 juz zamartwia się o etykietę na wódce. jak to miło poczytać że ludzie nie mają większych problemów. Fajna ta kraina bulinków.

Czytam te ostatnie wypowiedzi i zastanawiam się nad goryczą, jaka bije z ostatnich wypowiedzi... Piszecie, że jest to forum i dlatego można wypowiadać się w dowolnej formie na dowolny temat, dlaczego zatem nie pozwalacie być nam takimi, jakimi chcemy być, skoro same domagacie się tego prawa... Ami, Kasiak, Zabulina, Holly i wiele innych dziewczyn to ambitne, normalne, fajne dziewczyny, które tutaj akurat rozmawiają na tematy związane z ich życiem prywatnym, niekiedy wtrącając wątki nieco inne. Wbrew temu co mówicie, myślę, że te dziewczyny są wspaniałe. Normalne, poukładane, kulturalne. Jeśli ktoś używa zdrobnień to jest to rażące, natomiast język rynsztoka nie razi???!!!! Myślę, że ten topic jest prowokacją i sama zastanawiam się o co wnim chodzi. Wypowiadam się tutaj drugi raz, tylko dlatego, że nagle zaczęło obrywać dziewczynom, którym nie przeszkadza moje istnienie na tym forum. Widzę zatem, że naprawdę czyjeś szczęście kole w oczy... niestety zawiść niekiedy kieruje człowiekiem...

Gość znowu kiedyś
i znów lizanie dupki. Jakież to one wszystkie fajne i słodkie i koffane i wogóle naj aj aj - az tu nagle przez jedną bulinkę zostają obrażane inne bulinki - czy może to zaowocowac wykluczeniem z krainy muminków??

Gość znowu kiedyś
to ja też idę spać bo gargamel w krainie fafetek i smerfetek nie chce zostać sam:-)

Gość znowu kiedyś
i jeszcze mega fajny tekst kolezanki :-) nie waznje jakiej ale wymiata jak na dzisiaj hej no to nie jest tak ze staramy sie o dziecko tylko poprostu juz wiemy ile chcemy miec, mniej wiecej imie dla pierwszego dziecka, no ja powiedzialam R ze jak sie urodzi dziewczynka (w ogole jesli bedziemy mieli dziewczynke) to mozemy grac w totka, juz Wam tlumacze dlaczego, R ma brata rodzonego a ja mam 3 wiec prawdopodobienstwo dziewczynki jest bardzo male no i pokoje dla dzieci sa tez brane pod uwage, takze to w ten sposob planujemy dzieci... no i ogladamy wozeczki i wyprawki i w ogole... bo ja kocham dzieci i najchetniej mialabym piatke dzieci sa moja pasja i robienie ich pewnie tez bedzie pasja NASZE MOTTO - NIECH ROBIENIE DZIECI STANIE SIĘ WASZĄ PASJĄ - AH ROMANIE G. UŻYJ TEGO W SWEJ KAMPANII PRORODZINNEJ

No nie wytrzymam hheheheheeheheh ,gdzie to było???? hehehehehheheheheheheheh ehhh oki ja juz naprawde ide spac hehhehehehehehehheheheehheheheehhe co za dziewcze to pisało??? hehehehehe

Gość znowu kiedyś
a jakże - to było w krainie simpsonów - czyli na śłubach i weselach ubawiłam się po paszki parę wpisów wcześniej owe dziewczęnapisało że jest jeszcze młode - więc wybaczymy jej chyba - taka migotka pewnie albo ewentualnie smerfetka-fafetka:-)

Gość znowu kiedyś
next:-P autor ten sam , niestety nie mamy bogatych rodzicow i ja nie pracuje (narazie) a moj R. zarabia nie tak duzo... wiec jak widzisz mamy wiecej checi niz mozliwosci, ale moj facet jest taki ze woli mieszkac z rodzicami niz wybudowac maly dom, albo mieszkac w mieszkaniu, bo to taki niedzwiedz ktory potzrebuje duzego wybiegu i w malym domku on sie skisi

Gość znowu kiedyś
wymiękam lol hahaahaha ja mowilam mojemu ze bym chciala "awansowac" i to by bylo takie slodkie jakbym mogla go nazywac swoim narzeczonym i moja kolezanka sie zareczyla wiec ja powiedzialam ze to takie slodkie i urocze i w ogole ale i tak on od jakiegos czasu chyba o tym myslal wiec ja go tylko troche przekonalam ze to dobry pomysl no my nie mieszkamy razem ale od poczatku znajomosci ja bylam jego przyszla zona i on sobie nawet nie wyobrazal innej, ale teraz jest tak bardziej powaznie i ogladamy projekty domow i szukamy dzialki i ie zamieszkamy razem dopoki nie wybudujemy domu i ogladamy zabawki dla dzieci i jest slodko hhhhahahahaha i hit błaahahahahahahahaha no ja to juz naprawde oczekuje.. a Wy to chyba narazie tylko macie nadzieje dla Was i nie martwcie sie, troche podpytajcie swoich facetow... powiedzcie ze ktos tam sie zareczyl i kiedy Wy bedziecie mogly w koncu faceta nazywac swoim narzeczonym...to dziala !!!!

słuchajcie laski jestem waszą kryptoczytaczką,powiem wam że monotematyczne jesteście!znowu będzie\"macham łapką\"? powtórka z rozrywki? jestęscie w stanie powiedzieć ze znacie te dziewczyny?jak i gdzie żyją?jak zostały wychowane? kim sa z zawodu ?co lubią? nie? to uprasza się o zamknięcie szanownych ryjków:classic_cool: na temat domniemanej infantylności,głupoty nieróbstwa tych dziewczyn bo wg.mnie same na siebie kręcicie bata.