Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dusza Poety

Rozłaka problem wielu ludzi.

Polecane posty

Poznalem kiedys fajna dziewczyne Piekna madra bystra zabawna,Jednego tylko nie rozumiem czemu zawsze trafiam na Studentki> Spotkalismy sie w dosc dziwnych okolicznosciach bo dokladnie to na czacie zabawne. Pisalismy ze soba przez dwa lata ani razu sie nie spotykajac wiadomo szkola nauka matura no i jej studja. Pierwsze spotkanie bylo niesamowite pierwszy raz sie umowilem z dziewczyna w Ciemno to jest najleprze w prawdziwej milosci randka w ciemno hehe. Oki teraz konkretnie dalszej Histrorii wam nie opowiem... Moge powiedziec jedno przezylem z Nia wspaniale chwile swego zycia. Jak w kazdym zwiazku wzloty i upadki smutek bol radosc szczescie.... Teraz mam problem Bardzo mi na niej zalerzy tylko ze Ona niedlugo wyjezdza na swoje ulubione studja dosc daleko troszke. Wiem ze bede tesknil za Nią i to bardzo oczywiscie bedziemy pisac do siebie maile. Ale czy taka rozlaka miedzy nami ma szanse na to ze po jej studjach bedziemy nadal razem. Wiem jedno MI na niej zalerzy ale czy Jej na mnie i na naszym zwiazku rowniez.

Gość Mewa00
A ona nie mowila ci wprost co do ciebie czuje ? jaka relacja ja z toba laczy? A na jaki czas ona jedzie?

Dzisiaj odległość nie ma znaczenia, to małe piwo ... dla chcącego nic trudnego ... miłość dodaje skrzydeł, więc o co chodzi ?

Jeżeli Twoja dziewczyna jest studentką, to albo nie czyta twoich wypocin, albo ... Doprawdy nie wiem. Bo studentka z prawdziwego zdarzenia nie zadawałaby się z takim analfabetą. Żadne zaświadczenia o dysortografii sprawy nie załatwią

wyrazic swoje uczucia to naprawde nie latwa sprawa otwozylem sie na nia jak do zadnej innej dziewczyny Ta rozlaka to jak noz w serce

Gość a masz jakieś plany wobec
niej?

Gość a ona o tych planach wie
?

jedno wiem chce byc z nia szczesliwy ale to moje plany nie wiem czy Ona tego tak naprawde chce Chce by byla szczesliwa nie chce Jej do niczego zmuszac Poniewaz Ja Kocham i zalerzy mi na Niej

Gość spóbuj z nią o tym porozmawiać
w jakim wieku jesteście?

Gość no to proś ją o rękę

Gość a pierścionek już masz
?

Gość te są ładne
Gość co nie
? Nie zmuszasz do miłości czy nie pokochasz innej?

jestem w takim związku od roku:-) widzimy się raz na 2- 3 tygodnie:-( za 2 lata konczę studia i chcę isc na nastepne w miescie mojego narzeczonego bysmy juz nie musieli sie rozstawać:-) jeśli Twoja dziewczyna i Ty traktujesz ten związek poważnie to wytrzymacie:-) powodzenia

Gość związki na odległość
szybko się rozpadają.

Gość Marysia ale ty jesteś
już zaręczona, a takie zwykłe chodznie zazwyczaj nie jest obowiązujące, więc ona może sobie znaleźć innego.

Gość Marysia ale ty jesteś
miało być zobowiązujące

zwiazki faktycznie na odleglos przewaznie nie wypalaja ale dla czego nie dac sprobowac skoro sie jest juz ze soba prawie pol roku to chyba cos znaczy no nie

Gość no to kupuj kwiaty
i leć do rodziców prosić o rękę, bo inaczej ci ucieknie :P