Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0onaaaaaa

wieczor kawalerski/

Polecane posty

Gość 0onaaaaaa

Bardzo się tego obawiam..nie wyobrazam sobie mojego partnera na wieczorze kawalerskim... na pewno jego koledzy wynajmą mu striptizerke.. a kto wie czy nie bedzie chcial sie zabawic by pokazac kolega ze jest fajan zabawa?? boje sie tego.. bo wiem ze kreca go atrakcyjne panienki.....;/

Gość i wychodzisz za takiego

Gość A czy ty przed
To idz razem z nim oglądac te gołe panienki

Gość tak sobie pisze
skoro wiesz, ze go kreca atrakcyjne panienki i mu nie ufasz to w jakim celu slub?:O

Gość analina
jeśli nie masz do niego zaufania, to po co za niego wychodzisz? przecież nabawisz sie nerwicy ilekroć wyskoczy na piwko z kumplami.

Gość aluuu
no właśnie jeśli się tak boisz to znaczy że mu nie ufasz...zastanów się więc nad tym małżeństwem...

Moj napewno bedzie mial. Zreszta powiedzial ze nawet dwie: brunetke i blondynke :D to ja tez bede miala!!! :D skoro mu ufasz to do niczego nie dojdzie a sama mozesz z czytsym usmieniem poogladac fajnych facetow :P

Gość tylko że
faceci, którzy się rozbierają nigdy nie robią tego do tzw. rosołu - zostają zawsze w majtkach czy tam stringach. natomiast laski rozbierają sie całe i odstawiają takie pozy przed przyszłym panem młodym, że szok. nie dziwota, że mogą się nieźle podniecić. np. wkładają sutki do ust mężczyzny!!! nie znam gościa, który by wtedy nie polizał piersi takiej kobiety!!!!! przykre to jest ale niestety prawdziwe!:( ale nie zamartwiaj się i nie dopytuj jak było bo nie ma sensu. podzielam opinie innych, że jeśli mu nie ufasz to daj sobie spokój z takim mężczyzną i ślubem!

Gość nikt już nic nie napisze

Gość tutejsza księżniczka wychodzi
za mąż bo pewnie nie mam jej kto utrzymywać. Dlatego szybko bierze ślub, bo podłapała frajera, który zaraz ucieknie do innej. Trzeba skorzystać z okazji i jak najszybciej go zaobrączkować. Wtedy- nawet jak będzie zdradzał na prawo i lewo- przynajmniej będzie miał prawny obowiązek dofinansowania żony. Inaczej odejdzie do innej, zabierając ze sobą kasę:( tak- kasa zostanie przy żopnie, a mąż pójdzie do innej i wszyscy będą szczęśliwi:) Zastanawia mnie tylko, skąd się biorą tacy ludzie....:O