Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monia01

czy to może być ciąża?

Polecane posty

Dziewczyny, doradźcie Dziś mam 21 dzień cyklu, moje cykle trwają średnio 27,28 dni.Ostatnio bardzo się staramy o dzidziusia więc co miesiąc myślę że to już. Wiem że to za wcześnie ale wczoraj już nie wytrzymałam i zrobiłam test. Linia w polu\"brak ciąży\" pojawiła się natychmiast i była bardzo wyraźna, po ok. 4 minutach dostrzegałm jednak prawie niewidoczną drugą linię , ktora oznaczałaby ewentualną ciąże.Poza tym od kilku dni jestem potwornie nerwowa (mój mąż stwierdził że na bank jestem w ciąży!, póki co to nic nie mówiłam o teście bo mam zamiar wykonać go w dniu spodziewanej miesiączki tj w przyszłą sobotę. Dziś na dodatek pojawił się mały stan podgorączkowy 37,3, a nie boli mnie gardło ani nie mam kataru. Wolę się nie nakręcać ale chyba powtórzę ten test za tydzień... jeśli któraś z Was przeżyła coś podobnego to będę wdzięczna za komentarz, pozdrawiam !!!!

Gość __MychaAAA___
A ja Ci radze zrobic test na beta hcg jest bardzo wiarygodny

Gość ja tak
ja tak miałam, właśnie robiłam test troche wcześniej i tak samo jak ty 2 kreska wyszła mi później... teraz za miesiąc będę mamusią;)

w sumie ja przezylam cos bardzo podobnego, bo zrobilam test na kilkadni przed terinem @ i tez wyszla mi druga ledwie widoczna kreska i tez nie od razu ale po kilku ladnych minutach. Test powtorzony po kilku dniach potwierdzil ciaze. Tak wiec bardzo mozliwe, ze wam sieudalo. Nie pamietam, bym byla jakas bardzo nerwowa, ale w sumie kazda kobieta przechodzi to inaczej. pozdrawiam i zycze powodzenia.

A ja zrobiłam test 2 dni po spodziewanej @ i nie pokazał ciąży. A jednak ja czułam, że jestem...nie wytrzymałam tygodnia i zrobiłam ponownie test (innej firmy) dwa dni później. No i zobaczyłam 2 kreseczki ❤️