Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopaaaak

niskie wymagania dziewczyn wobec chloapakow

Polecane posty

Gość chłopaaaak

Wystarczy zeby chlopak w wieku studenckim studiowal a chlopak (facet) po skonczeniu studiow pracowal? czyz nie? zeby sie jeszcze podobal dziewczynie i koniec nie musi miec nie wiadomo jakiej wiedzy na nie wiadomo jakie tematy choc to nie zaszkodzi a pomoze, nie musi znac 10 jezykow obcych, miec roznych kursow, niezwyklych doswiadczen zyciowych na koncie, niezwyklych hobby lub zainteresowan choc pewnie to tez nie zaszkodzi wiec nie trudno jest byc chlopakiem, ktory moze miec dziewczyne ja do tej pory to wszystko mialem a nie mialem dziewczyny tylko dlatego ze w moim głupim łbie ubzdurało mi sie ze dziewczyny wymagaja od chlopakow Bóg wie czego

Gość chłopaaaak

Gość vcxer
Kobiety lecą na johnsona ....

Gość hmm...jescze
musisz byc wysoki,dobrze zbudowany i przystojny:P:D

Gość najważniejsze
no i być prawiczkiem

Gość chłopaaaak
ależ tomek!!!!!!!! czy nie wizisz wokół siebie mnóstwa dziewczyn, często łądnych i fajnych, któe są w związkach z burakami? z takimi co to ..nie koniecznie nawet skonczyli studia, no jakąs tam pracę mają, jakiegoś grata a nie samochód, są zadowoleniz siebie, nie mają pojecia o ukłdzie słonecznym, kwarkach, orbitalach atomowych, dyftągach, lejach krasowych, itd itd dziewczyny z nimi są i i tacy jak ty i ja im zazdroscimy a jak widac tak niewiele trzeba oni poprostu nawet nie myślą swoim kapuscianym łbem tylko podchodza do dziewczyny i ją biorą a ona jest zachwycona jaki to on silny, zdecydowany i w ogóle męski:)

Gość chyba prawniczkiem

Gość fdsafdsa
bo kobieta potrzebuje spermy dużo spermy ..To jej do szczescia wystarcza.

Gość e taaam chłopaki marudzicie
wystarczy ze macie new BMW wyglądacie jak Pudzian, jesteście mili i trsokliwi macie poważanie i szacunek u innych a bezie ok :classic_cool:

Gość chłopaaaak
nie wiem o co wam chodzi z tymi wyglupami nikt nie dodal niczego sensownego do mojej wypowiedzi

Gość twoja wypowiedź też nie powala
logiką czy sensem

Gość a wy faceci nie macie
niskich wymagac wobec dziewczyn...wystarczy aby była cycata i chetna do łóżka:o a subtelne, szanujące się dziewczyny, dziewice które skończyły 20lat nazywacie od ....różnych:( i co??

Gość hgfrt
20 lat ?Zartujesz wiekszość kobiet w wieku 20 lat jest dziewicami..Moze po skonczeniu 25 lat to juz zadkosc ,ale 20 ?LOL

Gość chłopaaaak
ja tam nie mam bardzo wygorowanych wymagan wolalbym delikatna, mądrą ale o to pewnie trudno natomiast ja pisze to co odkrylem i to co mam nadzieje pomoze mi dalej lepiej zyc nie ujalem tego pieknie ale nie o to chodzilo dodam do tego jeszcze jedno wydaje mi sie ze facet jest szczesliwszy a zarazem podoba sie bardziej kobietom jak sam cos osiagnie i jest z siebie zadowolony i to jest argument zeby walczyc z moim lenistwem

chłopaaaak - tymi \"niskimi \"zamknałes temat ;) To nie do końca tak , one nie sa ani wysokie , ani niskie - ale sa okreslone :classic_cool: , a to juz zalezy od konkretnej dziewczyny . Na poczatek troche odwagi , a później albo sie uda albo nie ;)

Gość nbvtyb
ale o co chodzi?Na co komu kobieta .?TAkie czasy ,ze nikt nie chce kobiety i dzieci..

Gość chłopaaaak
odwaga a w tym sensie tzw pewnosc siebie to oczywiscie to czego mi trzeba ale...nie da tego powtarzanie sobie badz pewny siebie tylko logiczna argumentacja kiedy zrozumialem ze nie jestem gorszy od konkurencji to czemu mialbym sie zle czuc? i odrazu sie czuje pewniej:)

Gość wkurzonaaaaa
chlopaaak nudzisz sie czy co? przestan zakladac te beznadziejne topiki,nie masz dziewczyny bo jestes glupi i tyle

Gość chłopaaaak
kobieta jest potrzeba a i dzieci potem tez naturalna potrzeba....inaczej czlowiek nieszczesliwy, jednak nadal kieruja nami instynkty jak zwierzetami nie mozemy sie od nich uwolnic i np rozwijac sie tylko duchowo, niektorzy tak sie zakochaja np w nauce ze im sie to udaje ale to rzadkosc a poza tym ja bym tak nie chcial:)

Gość chłopaaaak
ej wkurzona? jakie masz argumenty na to ze jestem glupi? przyznam ze bylem glupi ale wydaje mi sie ze madrzeje w oczach:)

Gość nbvtyb
e tam ...CZlowiek nie zwierze robi co chce w życiu..Ja nie chce miec kobiety..

Gość mam imieninki dzis
Chłopak- moze masz racje - ale ja zauważyłam ze wiekszość facetów woli jakieś młode dziewczynki, które będą nimi mogły się pochwalić itp Ja jestem sama dlatego, ze mam wymagania wobec facetów; ( nie chce aby miał nie wiadomo jaki wygląd lub kase) Chce tylko aby był dobry, szanował mnie i był kulturalny i mozna było z nim pogadać o wszystkim - i myśle że mam za wysokie wymagania w stosunku do Was facetów...wiec nie wiem skąd tytuł tego topicu??

Gość wkurzonaaaaa
to zmądrzej na tyle by przestać zadładać takie topiki.

A ja mam 21 lat i 10 miesięcy i tez nigdy nie miałem dziewczyny.

Gość chłopaaaak
tytul tego topicu nie odnosi sie do kobiet tylko do mnie, do moich problemow:) a to zeby byl dobry, kulturalny ja taki jetem ale...sa jakby dwa rodzaje cech, ktore powinien miec facet takie ktore sa niezbedne do tego zeby mogl miec dziewczyne i do nich nalezy np pewnosc sibie i takie opcjonalne, fakultatywne jak np to ze ejst dobry, kulturalny to ze ma te drugie ale nie ma pierwszych powoduje ze nie moze miec dziewczyny i o tym ze posiada on te drugie nikt sie nawet nie dowie no ale to tak z mojego punktu widzenia:) a z twojego jest inaczej, ty widzisz przede wszystkim te drugie cechy u mezczyzn bo mezczyzn ktorzy nie spelniaja tego pierwszego warunku wogole nie dostrzegasz ci ktorzy nie sa pewni siebie sa jakby niewidoczni dla kobiet, sa jak slimaki zamkniete w skorupach a ja chce wyjsc bo juz mnie dusi ta skorupa:)

Gość crazyko
faktycznie cos w tym jest , dziewczyna ma większe powodzenie gdy jest nieśmała a facet jak pewny siebie .Natury nie zmienimy ;-)

Gość chłopaaaak
wkurzona ja zakladam ten topik glownie egoistycznie dla mnie jak sie komus spodoba lub przyda to ok a jak ci sie nie podoba to..no coz:) ok:) natomiast jak ja przestane zakladac takie topiki to bedzie oznaczalo ze poradzilem sobie juz z problemami:) bede szczesliwszy i nie bede wcale zagladal na kafeteria zapewne:) a mze czasami ale o wiele rzadziej:)

Gość chłopaaaak
tomek nie wyswietla mi sie twoje zdjecie czy to celowo nie dziala?