Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopaaaak

niskie wymagania dziewczyn wobec chloapakow

Polecane posty

Gość mam dziś imieninki
widzisz chłopak ...i tu się mylisz- bo ja też nie jestem pewna siebie i nie lubie pewnym siebie facetów.. nie lubie ich- bo moze ja taka nie jestem i być może w taki sposób jeszcze bardziej nie byłabym peewna siebie i zamknięta w sobie...:o

Gość chłopaaaak
ale ja mialem na mysli tak niepewnych siebie ze nawet jakbys go ciganela z reke to sie bedzie opieral a nie ze musi byc odrazu jakis bardzo glosny pewny i w ogole maczo

Gość mam dziś imieninki
ja Chłopak- nie pisałam o jakims macho... jestem niesmiała i nie lubie śmiałych facetów... lubie porządnych, ciepłyych i spokojnych...ehhh:( Nie wiem czy ktoś mnie rozumie...kumpele też smieją się ze mnie i niedowierzają ze ignoruje i nie reaguje na kolesi, którzy mają jakieś tam samochody i na dzień dobry mówią Hey Blondyna etc....

Gość chłopaaaak
jak narazie zdjecie nie dziala, moze jest wyjatkowo duze..o dziala..hm teraz ide ale z tego co rzucielm okiem nie wygladasz wyjątkowo zle...

Gość Mam dzis imieninki
mi nie działa:( chyab dlatego ze nie jestem zarejestrowana... a ciekawei mnie jak wyglądasz bo Tomek nie wiem dlaczego masz problem z dziewczynami??

Gość Mam dzis imieninki
ja sie nie myle...co do Ciebie Tomku...Czytam Twoje wypowiedzi i wiem ze jesteś wartościowy!!!!!:)

Gość Mam dzis imieninki
to juz całkiem nie wiem w czym problem Tomku....umiesz się wypoweidzieć, fajnie wyglądasz... Jedyne co może tłumaczyć ze nie masz kobiety to- spotykasz w swoim życiu nieodpowiednie diewczyny:)

Gość Mam dzis imieninki
Więc jeśli chcesz miec kobiete przy sobie; zaryzyku i zaczep tą która się Tobie podoba... A jęsli Ciebie odrzuci to znaczy, że nie była nic warta:o Na prawde jesteś fajnym facetem więc może choc raz sie odważ zagadać do kobiety:)

no właśnie nie zaczepiesz czyli chyba nie podrywasz (jeśli o to ci chodziło) to skad niby one mają wiedzieć że jesteś zainteresowany

Gość a mi sie nie pokazuje nawet
po paru min:(

metod :-) Nie ma metod , wystarczy coś miłego powidzieć że ładnie wygłada, troche pomóc koleżance , spytać się czy nie pójdzie z tobą na piwo albo do kina :-) i już- wielkie metody ;-)

Gość mhmhhhhhhm
nie w moim typie bo ja jednak lubie lysych chamow hehe b yle ksztalocnych! ale tak ogolnie to mysle ze nie odstajesz jakos negatywnie..

Gość ładna bez wymagań
Tomku, przykro mi, nie masz szans na dziewczynę.:-(

Gość ładna bez wymagań
Masz brzydkie oczy, jesteś za gruby i nie golisz się.

Gość Mam dzis imieninki
Tomek- i to jest właśnie to...dwie osoby kobieta z mężczyzna nie mają szans się spotkać bo oboje są nieśmiali:( Nam nieśmiałym zostaje tylko czekac jak ktoś nas wybierze:o

no to przykre ale musisz się w takim razie nauczyc , jedynie że wierzysz że sama Ci w ramiona wpadnie , jak w romantycznym filmie ale niestety to nie jest rzeczywistość w której o wszystko trzeba walczyć .

Gość Mam dziś imieninki
Tomek- chyba przesadzasz...Jesteś fajnym facetem i dlatego pisze:o a o co Tobie chodzi?? Nie chcesz to nie będe pisała:(

Gość ładna bez wymagań
Nie przejmuj się Tomek tym co napisałam. Wyraziłam tylko własne zdanie.

Gość maleeńka
Czy niskie wymagania??? hmmm... mi osobiście nigdy nie uginały się nogi na widok kolesia postury Pudziana, z łańcuchem na szyi i sportowym samochodem. Raczej ten widok wzbudza we mnie litość. Uwielbiam inteligentnych facetów. Takich, od których mogłabym się uczyć...i którzy by mnie zaskakiwali. Takich ,którzy nie usiedzą na miejscu...bo zawsze jest coś do zrobienia i zobaczenia...a świat taaaaki duży :) a przy tym cierpliwy wobec kobiety i opiekuńczy wobec dzieci. Nie zniosłabym chyba myśli gdyby okazało się ,że nie ma pojęcia o połowie rzeczy o których mówię. A języki.... no cóż skoro fascynacja światem to i trzeba się z ludzmi porozumieć. Więc to wcale nie jest tak, ze kobiety nie mają wymagań. Tylko poza inteligencją jest zawsze " TO COŚ" . Ale jedno jest pewne... nie odejmuj sobie "przymiotów" by spodobać się kobiecie. To raczej ona powinna poczytać by zrozumieć o czym Ty mówisz :) powodzenia!

Co do tematu tego topiku... zbytnie uogolnienie! jak mozna wszystkich (wszystkie, bo chodzi o kobiety ew.dziewczyny) mierzyc jedna miara?! troche jest to dziwne, bo przeciez kazdy jest inny. Jasne, niektorym dziewczynom moze wystarczyc to, ze chlopak studiuje, ale innym juz niekoniecznie. Dla tych \"bardziej\" wymagajacych facet musi jeszcze czyms zaimponowac, by poczuly sie przy nim bezpiecznie i wiedzialy, ze maja w nim oparcie. Zreszta skoro autor doszedl do takich wnioskow, to moze lepiej pozostawic go w jego pewnosci co do tego i nie wprowadzac chaosu. pOzDrO! ;]🌼

Gość kiedyś RER
Poniżej uczciwie wypisuję moje wymagania wobec faceta: bezdzietny kawaler po studiach inteligentny, lojalny i mobilny, z podobnym poczuciem humoru fizycznie nieodrażający i wyższy ode mnie chociaż minimalnie mnie pociągający pracujący najlepiej w tej samej branży Proszę o uczciwy komentarz, czy są to wymagania niskie, czy wysokie.

Gość wg mnie niskie

Gość kiedyś RER
tj. wg kogo, jeśli można wiedzieć? Jesteś kobietą czy facetem?

Gość wg mnie niskie - facet

Gość Najgorsza brzydula będzie
ładniejsza od ciebie:classic_cool:

wiesz co nie masz co sie baw lasek, po prostu podejdz do tej, ktora Ci sie podoba i ......zacznij rozmowe i juz.......nie mysl ciagle o tym co mowisz do laski,nie kontroloj zbytnio swych mysli bo ise pogubisz i wyjdziesz na sztywniaka,3eba umiec sie smiac ze sowich bledow , gaf......i to nie prawda,ze facet musi wygladac jak pudzian< wiekszosc lasek nie lubi takiech pakerow blee>, auta za kilka tysiecy i Bogh wie jeszcze czego tam, po prostu badz soba i juz,aa to zawzse dziala no i wiecej luzu :) powodzenia!!!