Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamamotominka

czy prezerwatywa wystarczy?

Polecane posty

Gość jamamotominka

hej dziewczyny, tyle się naczytałam o wpadkach, że zastanawiam się nad sobą......miesiąc temu przestałam brać tabletki....zresztą brałam je bardzo krótko (2 miesiące), ale miałam problemy ze zdrowiem i musiałam odstawić....i z moim facetem zabezpieczaliśmy się prezerwatywami...żadna nie pękła, ani nie zsunęła się...więc teoretycznie nie mam prawa być w ciąży.....okres miałam dostać dziś...a tu ani śladu, w połowoe miesiąca robiłam test, wyszedł negatywny. co o tym sądzicie? czy same prezerwatywy są dobrym zabezpieczeniem ? Pozdrawiam ciepło 🌻

Gość __MychaAAA___
osobiscie niee

Gość jamamotominka
tak czytałam Twój post...tylko, że nam żadna nie pękła, ani się nie zsunęła

Gość A nie..
A nie mogłaś zmienic na inne tabletki?? oczywiscie jezeli bedziesz sie liczyła z konsekwencja ze zostaniesz mamusia.. mi 1 tabletki nie pasowały a bez gumki nie lubie tak jakos mi dziwnie byłoby wrocic do nich a na dziecko nie jestesmy gotowi .. najpierw wspólny dom..

Gość lol...
daj spokój, cierpliwości :) może to jeszcze związane z odstawieniem tabletek? zresztą jeden dzień to żadne spóźnienie, poczekaj cierpliwie ;) pozdrawiam

Gość sara08
JA UWAZAM ZE WYSTARCZY , ALE TAK JAKOS DZIWNIE TO ROBIC W PREZERWATYWACH JAK SIE WCZESNIE ROBILO BEZ... WIEC SAMA NIE WIEM. DODAM ZE MAM PODOBNA SYTUACJE, I NIELUBIE PREZERWATYW,OBOJE Z MOIM CHLOPAKIEM NIE LUBIMY ALE NIESTETY UWAZAMY. JA UWAZAM ZE WYSTRCZY CI SAMA PREZERWATYWA OSTATNIO NAWET JAK KOCHALISMY SIE W PREZERWATYWIE TO ONA ZOSTALA WE MNIE W SRODKU I PRZEZ GODZINE NIE MOGLISMY JEJ WYJAC

Gość jamamotominka
mam zaburzenia hormonalne i nie mogę brać na razie żadnych hormonów. Mamy po 25 lat i dziecko nie byłoby tragedią, ale chciałabym najpierw znaleźć pracę i gdzieś za 2, 3 lata urodzić. Tak jest duuuuża różnica...bez gumek było o niebo lepiej, no ale trzeba to jakoś przecierpieć....wszystkim dziekuje za odpowiedź...a do ostatniego wulgarnego postu....ci w oko....:)

Jak nie masz innej opcji to musi wystarczyć:-) Jak sie nie zsunęła ani ie pękła to nie mozesz być w ciaży;-)