Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmimmi

Polećcie mi kogoś i dajcie linka- chodzi o video z wesela

Polecane posty

Gość mmimmi

prosze! cena nie gra roli ani to skad ten ktos jest Ma byc super!

Gość dobra zabawa..
pewnie za jakis czas sam siebie polecisz jako super fotografa. Sa portale ślubne gdzie ogłaszają się osoby które produkują filmy. Wystarczy wysłac zapytania ofertowe, potem sie z kilkoma osobami umówić i mozna wybrać takiego jak chcemy. Zresztą czy ktoś o zdrowym rozumie weźmie videowca z polecenia obcych mu osób??

Gość poszukaj
www.google.pl

Gość ja proponuję na targi się udać
wszak wrzesień i styczeń to miesiące targów ślubnych.... tam nie będzie obawy, że polecasz sam siebie i takie tam.... czarno na białym widać co kto proponuje i za ile ;)

Gość internet itp
Jak najbardziej zgadzam się z poprzedniczką że google, portale ślubne i polecenia to chyba najlepsze miejsca do szukania fotografa lub videowca. Targi weselne mają to do siebie że można nieźle się na nich naciąć tak jak zrobiła to moja znajoma. Zresztą słyszałam, że ci najlepsi to wcale się na targach nie pojawiają. Im wystarczy strona w Internecie, która ma większy zasięg niż targi regionalne. Najgorsze natomiast miejsca do szukania to różnego rodzaju fora internetowe i telefoniczne polecania fotografów i ideowców

Gość gapciaa
Hm...... co z tego, że z polecenia obcej osoby, przecież może poprosić o krótką wersję pokazową i sam/a zdecydować. Ja mam naprawdę super osobę- podobała się mnie i wielu osobom z mojego otoczenia- w wyniku czego 4 śluby obrobione :) Niestety mam tylko telefon, Ludzie s ą z Ciechanowa, ale dojeżdżają wszędzie (nawet do Londynu :D) w ofercie mają też fotografa, ale to już wszystko sami powiedzą. Jacek 601-243-040 mają na pewno jakąś stronę internetową to można poprosić i wtedy popatrzeć. Niestety nie bardzo znam obecne koszty, ale coś ok. 1300-1400 zł ALE TO CHYBA TAKA CENA!!!!! Pozdrawiam i szczerze polecam :)