Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tommelise

WAKACJE 2006 !! Nasze wspomnienia

Polecane posty

Hej. Piszcie gdzie byliscie w te wakacje. Jak bylo i jakie miejsca polecacie odwiedzic za rok. Fotki mile widziane :):) Moja ukochana polska miejscowosc to Darłówko - urzekajacy klimat i cudowne, niepowtarzalne zachody slonca :) Jestem tam prawie co rok. Za kazdym razem jest po prostu suuuuper - polecam :)

Gość brrrrrrr
zaczne nie miło : wakacyjna praca i siedzenie w domu

pociagne niemiło cale wakacje w stresie czy znajde prace, 5 razy obiecywali prace i 5 razy nie dawali o sobie wiecej znaku zycia, zalatwiona praca od pazdziernika tez legla w gruzach.... bezsens, smutek, łzy... tak bardzo na ta prace liczylam :(

Gość fndln
ja bylam w Londynie,piekne miejsce chociaz nie bylam tam pierwszy raz,nie drugi ani nie trzeci...A tak to bylam w domciu;)

Gość wakacje przede mną
haha, studencina :-)

wakacje 2006 to dla mnie czas podejmowania decyzji zmieniajacych cale zycie. nowa praca, nowy kraj, nowi znajomi.emigracja z wyboru, nie dla kasy.bardziej z chcei zmiany.w koncu sie odwazylam, wyjezdzam za 3 dni...

Gość praca praca
i jeszcze raz PRACA!!! :(

Tommelise Ja też wyjeżdżam w tym roku do Darłówka konkretnie 14-28 lipiec, mam nadzieję że będzie pogoda :-) mam pytanie, bo pewnie orientujesz się tam w terenie, czy Darłówko zachodnie jest ładne, czy wschodnie ładniejsze. My wynajeliśmy domek na ul.al. Parkowa niedaleko jakiegoś Posejdona, orientujesz się gdzie to jest? Ponoć 150 m od plaży, ale ile w tym prawdy to dowiemy sie na miejscu :-)

Gość Lubię Darłówko
Darłówko - nadmorska dzielnica Darłowa, to ciekawe miejsce na weekend i urlop. Latem można korzystać z wszelkich atrakcji, typowych dla nadmorskiej miejscowości, po sezonie natomiast, można spokojnie wypocząć w ciszy np. podczas długich spacerów brzegiem plaży. Atutem miejscowości jest port i organizowane w nim rejsy wycieczkowe i wędkarskie oraz aquapark z podgrzewaną, naturalną wodą morską! W Darłowie można zwiedzać zabytkowe budowle m.in. Zamek Książąt Pomorskich. Na nocleg można zatrzymać się w "Jaskółce", która znajduje się blisko plaży i oferuje pokoje z łazienkami i apartamenty (z TV, internetem i parkingiem). W obiekcie znajduje się ogólnodostępna kuchenka i lodówka. 76-153 Darłówko Ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl< /a> www: wczasydarlowko.pl.tl