Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgf

jestem chuda a w pasiemam 84 cmtry..czy to normalne?

Polecane posty

Gość dfgf

mam 170 wzrost i waze 54 kg a w pasiemam 84 cm,,taka prawda jest..czy to normalne?

Gość kuchasz
nie to nie jest normalne

Gość .to moze
pas zmierzyłaś w biodrach:P

Gość hmmmm.................
a ile masz w biodrach?????? wydaje mi sie ze przy twojej wadze jest wrecz niemozliwe zeby miec ponad 80 w pasie....... a moze sie glodzisz, albo glodzilas?? a moze nie jesz miesa i masz niedobory bialka?? albo problemy z jelitami???? albo jestes w ciazy?..........

Gość dfgf
poprostu badrzo dużo jem i mam wielki brzuch.. pozatym w biodrach mam dokladnie 90 cm. biust D ale chuda ogólnie

Gość o matko................
to ty chyba skladasz sie tylko z tulowia!!!!!!!!! bo z twoich wymiarow wynika ze masz tylko tułow wazacy jakies 40 kg a reszta kg czyli te 14 to glowa, rece i nogi !!!!!!!!!!!!

Gość dfgf
powiem wiecej nogi szczuple ale celulit cholerny niestety dupa mala ale okrągła i jedrna brzuch jak balon rece szczuplutkie i piersi rozmiar D 85 dokladnie

Gość dfgf
niestety jestem ładna ale ten brzuchol:(

Gość A czy brzuch jest
w pasie ? ... Dziecinko to forum dla kobiet, wiec fora ze dwora ...

Gość autorka watku..
ja ma 24 lata idiotko wiec dzieckiem nie jestem

Moze się źle mierzysz :). Mam koleżankę która faktycznie jest jabłuszkiem w czystej postaci ;)- Kulka na chudych nóżkach i z drobnymi rączkami. Nie wiem ile ona może mieć w pasie ale myśle ze nie duzo mniej niz w biodrach. Nie są to normalne proporcje ale czasami tak bywa. Siostra mojej koleżanki wygląda dokładnie tak samo więc tak się poprostu geny rodziców połączyły :)

Gość masz zepsuta wage
jesli masz takie wymiary i wzrost, jak podalas, to nie mozezsz wazyc tyle, ile napisalas. albo zle sie mierzysz, albo zle sie wazysz.

ja waże tyle co Ty wzrostu mam tyle samo i też mi strasznie brzuch odstaje ale ja mam w pasie 70...i to jest dużo... a dlaczego ktoś wspomniał ze przyczyna może byc niejedzenie mięsas?! ja nie jem , czyto zwisajace sadełko moze mieć coś z tym wspólnego?

Gość mieso
ja kiedys gdzies czytalam (studiuje medycyne), ze niedobory bialka powoduja pecznienie zoladka i jelit nie pamietam dokladnie dlaczego a kojarzycie moze filmy o dzieciach z Afryki??? prawie wszystkie maluchy mimo ze sa chude to maja wielkie brzuszki-to napewno niedobory bilka w pozywieniu!!

Gość fdshgjfdgjgh
no ale tak - w pasie 85 , pod cycem 85 , w cycu jakieś 100-105 , skoro miska d - czyli tułów korpulentny - to chyba już nawet chude nogi i ręce nie pomogą , nijak mi nie wychodzi , żeby tu waga mogła być 54 kg , tylko sporo więcej

Gość mieso
kurcze nie wiem jak mozesz uzupelnic sobie niedobory bialka (jestem na 2 roku dopiero), jesli miesa nie jesz to staraj sie chociaz ryby jesc raz na jakis czas, albo chociaz chudy twarog ze 3 razy na tydzien, lub ostatecznie kefirek jakis maly chocby ten 0% (ale tak co drugi dzien minimum)....wiem ze niktore warzywa zawieraja bialko, musisz poczytac o skladach warzywek w necie ale sobie nicka wymyslilam...hehe

Gość hkvkdfvj
jestes jak drągal,albo...facet po prostu.taka masz budowe malo kobieca:)z tym sie zyje:)kazdy ma jakies braki:)

Gość ae
A ten pas to mieszysz spodnie czy siebie w nachudszym miejscu?

Gość wedlug mnie autorka ma
conajmniej 10 kg wiecej, niz mowi. to niemozliwe, aby przy takich obwodach wazyla tylko tyle

Gość hkvkdfvj
nieeeeeee,to calkiem mozliwe. zmierz sobie centymetrem ze to bardzo prawdopodobne. nie kazda z nas wyglada jak klepsydra.

Gość nie kazda.....ale
wyobraz sobie 170 i 54kg!!!! przeciez to chudzinka nawet przy figurze jak klepsydra........ a gdy wezmiesz pod uwage jej "tulowiowe" wymiary to poprostu nie ma zadnego przelozenia!!!!!!! u mnie np w ogole nie widac talii, mam taki klockowaty krotki tulow a moje wymiary to 88-70-92 (165cm, 54kg) i wygladam nieciekawie

Gość pierdząą
nie, nienormalne

Gość ja mam w pasie 75 cm
w biodrach 91 cm, 174 cm wzrostu i waze 65 kg. jakos ciezko mi uwierzyc w to, ze autorka dobrze sie wazy i mierzy, to sie troche wzajemnie wyklucza. a biorac pod uwage jeszcze drugi topik przez nia zalozony, gdzie pisze ze ma biust 85D, to juz w ogole nie wierze w ta jej wage

Gość trumtururum
ha, tzw "syndrom etiopczyka" - chudzina z durzym brzuchem 🖐️

Gość rumiany Boluś
ale tak chuda zeby Ci zebra przez swetr bylo widac chyba nie jestes?

Gość trumtururum
Boluś, jak ma brzuszek to żeberek nie widać ;) ewentualnie zyły i kosteczki na rączkach i nóżkach policzyć możesz :)

Gość stara rupieciara
Ja wiem , że dużo zależy od budowy , kości itp. , ale coś mi się nie chce wierzyć. Mam 175 cm wzrostu , ważę 72 kg , moje wymiary to 95-100 (80c) /nie wiem dokładnie/ , talia 80 , biodra 95. Mam chude nogi i ręce. Należę do tych "treściwych" , tzn. ważę wiecej niż wyglądam. Jakbym miała 15-20 kilo mniej , jak autorka , osoba o wzroście podobnym do mojego , to na pewno nie miałabym cyca 85d i 85 w pasie , ja w to po prostu nie wierzę