Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetlista

Czy ktoś wie jak zrobić makijaż policzków jaki miała Katie Melua w Sopocie???

Polecane posty

Gość świetlista

Chodzi o efekt świetlistości, ale też o piękny rozbielony kolor - róż. Jakich kosmetyków użyć??

Gość owocka
Nie widziałam jej co prawda ale chyba wiem o co chodzi.. Może użyj perełek rozświetlających. A masz jakieś jej zdjęcie stamtad?

Gość tez chce wiedziec
Nooo, w kazdym razie znajdziecie na galeriach onetowych :)

Też mi sie wydaje że to kulki rozświetlające(ogladałam zdjęcia)-> Link http://muzyka.onet.pl/10172,38993,0,1,5,galerie.html (wklejcie go w google). Takie kulki mozna kupić w zasadzie wszędzie, od katalogów po drogerie, bazary itd. Cena zależy od firmy od 6 zł do nawet 80zł. Kulki maja różne kolory więc można je dopasowac do koloru skóry.

Gość chyba do 300zł
:O

Gość ffffffffffffff
To kuleczki roswietlajace, ja mam formy volare za 6 zl kuypilam, efekt jest bardzo podobny, deikatny blysk, strasznie mi sie podoba jak oczy maluje hmmmmmm

ja widzialam,ze miała duzo rozu i na bank cos rozswietlajacego,ale nie wiem czy podklad,czy puder w kulkach...

Gość świetlista
Na tych zdjeciach nic nie widac. Zobaczcie sobie fragmenty koncertu: http://teledyski.onet.pl/0,1560194,0,1,teledyski.html Tam to dopiero widac jak pieknie lsni ten makijaz!

Gość to nie kulki tylko róż
to ma wyraxny, złoto-brzoskwiniowy kolor. Podobny efekt dają Meteoryty, tyle że bez koloru, złota pryzma Sephory czy róż Loreal Blush Delice.