Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluma

Czy mogę prosić o przetłumaczenie z niemieckiego?

Polecane posty

Gość bluma

wagen hat einen frontschaden, 2x airbag¿s offen, wagen ist in einem guten zustand, EURO 4, SCHECKHEFT,gute reifen, 2. vorbesitzer, tel. 01621095596 PREIS VB

samochód jest uszkodzony z przodu (\"ma przednie szkody\"), obydwie poduszki wystrzelone, jest w dobrym stanie, [nie wiem - co to jest EURO 4], książeczka czekowa (nie wiem, o co chodzi, czy można czekiem zapłacić, wątpię), dobre opony, drugi właściciel, cena do uzgonienia

Gość bluma
DZIĘKI BARDZO EWA

Gość marzenie eunucha
SCHECKHEFT a nie jest to przypadkiem ksiazka samochodu, w ktorej jest opinia, ze pomimo uszkodzenia nadaje sie do jazdy? wazne przy kupnie do np.polski. Ale tak se tylko gdybam....

całkiem możliwe, ale tłumaczenie główne to książeczka czekowa... może to i jest taka karta samochodu, dopuszczająca go do ruchu

Gość to może.....
to brief, czyli książka pojazdu, Euro 4 to jakiś tam certyfikat oszczędności czy cuś

Gość bluma
a może karta pojazdu?

Gość bluma
wszystkie pojazdy będą musiały mieć te normy euro4 od 1 października podczas rejestracji :O

SCHECKHEFT- to ksiazka serwisowa - dzieki niej mozesz zobaczyc gdzie samochod byl serwisowany i jakie przechodzil naprawy , no i przede wszystkim czy przejechane km na zegarze sa prawdziwe :)