Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jova

czy wierzyć?

Polecane posty

z chłopakiem jestem już dosyć długo bo już 3 lata , teraz on pracuje w innym mieście i widzimy się tylko w weekendy....znalazłam u niego w komórce krótki filmik z imprezy , była na nim jakaś dziewucha wyginająca się na scenie...on zarzeka się ,ze nie był nigdzie a film przesłał mu kolego....ja pierdziele nie wiem czy mówi prawde a nie mam jak sprawdzić....

Gość kłamie
rzuć go :-)

nie możesz sprawdzić czy był przesłany, czy nagrany? poza tym nawet jak dostał go od kolegi, to powinien go wykasować :O

mówi ,że przesłał go przez blootooth (czy jakoś tak)....tak mi było przykro jak to zobaczyłam......i był zapisany w pliku galerii -video ....

a jak wy byście zareagowały\'???bo ja nie wiem, może przesadzam , robiąc chłopakowi awanture ,że poszedł z kolegami nna impreze......ale nawet nic nie powiedział...

Powinnaś sprawdzić,czy filmik był nagrywany czy przesłany.Przecież można to sprawdzić.Z drugiej strony po co przeglądasz jego komórkę.Moja komórka jest moją intymną rzeczą i mój mąż wie,że jak przeczyta mi smsa albo będzie coś w niej grzebał to koniec.Chyba,że mu sama pokażę.A nawet gdyby Twój chłopak sam nagrał ten filmik to co?Nie nagrał w końcu gołej panny w swoim łóżku.Pogadajcie o tym,żeby nie było żadnych niedomówień. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

wiem, że nie powinnam tego robić..raczej nie zaglądam mu w komórke, tym razem coś mnie tknęło, żeby rzucić okiem....wiem ,że niby to nic strasznego, ale to takie przykre jak ktoś robii coś za twoimi plecam , a ty siedzisz w domu jak głupek i czekasz na niego....

Nie no ok- rozumiem. Może najlepiej porozmawiaj z Nim o tym.Powiedz,że jest Ci przykro,bo tęsknisz i czekasz na niego a On się zabawia z kumplami tak jakbyś go w ogóle nie obchodziła.Po prostu usiądzcie i pogadajcie szczerze.Takie niedomówienia są najgorsze.

DZIęKI WRóżKO......CHYBA JESTEM ZBYT IMPULSYWNA A POZA TYM SIEDZE SAMA W DOMU I WYMYśLAM Z NUDóW NAJGORSZE WERSJE WYDARZEń.....POZDRAWIAM