Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZomik

Dręczyciel zwierząt

Polecane posty

Gość Czomikowa
to okropne :(

Gość ładnie ich rodzice wychowali..

w ogóle ich nie wychowali byli tacy sami chowani przez ulicę i wykolejony margines społeczny

Gość groaaak
homiki sa czestym obiektem dreczen, znam wiele historii znecania sie nad nimi, kapieli, spuszczania w sedesach... KIedys sama jak bylam mala dreczylam swojego homika, ale to bylo nieswiadome, po prostu mialam nie wiem ile, 2-3latka i traktowalam go jak zabawke... Zdechl prze ze mnie bo nozki mial polamane ale ja wtedy strasznie ryczalam... Nie wiedzialam ze robie zle. Sama siebie za to nienawidze...

Gość Sonia Blade
Kretyn,idiota,widocznie żeby się podniecić torturował chomiki,kolesiowi najwyraźniej inaczej nie stawał (np na widok jego "dziewczyny" -piszę w cudzysłowiu,dlatego,że dla mnie to nic z dziewczyny nie ma w idiotce,która się na to godziła i odbieranie życia chomikom nazywała "zabawą").Powinno się debili dla przykładu zamknąć w pace.obrzydliwe mendy społeczne.

Gość groaaak
jescze cos dodam. ostatnio sie dowiedzialam o historii popier... corki sasiadki (ta corka jest juz dorosla ma okolo 30-kilku lat i jest matka chlopaka rok ode mnie starszego) ktora wieszala na boisku koty i je tam torturowala, rozpruwala flaki itp. itd.... Ja gdybym sie o takim czyms dowiedziala to bym dzwonila na policje, a ludzie i sasiedzi nic sobie z tego nie robili podobno...

Gość groaaak
tzn. rok mlodszego

Gość za prl-u
nikt się nie przejmował losami zwierząt. ps nie bylo policji, tylko mo.