Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaChA_19

dziewczyny które same podrywaja chłopaków...

Polecane posty

Gość KaChA_19

Jestem raczej osobą niesmiała...i to zazwyczaj chłopak próbuje nawiazac ze mna rozmowe.Jednak zaden z tych których poznałam...nie podobał mi sie(mogliby byc moimi kolegami ale nikim więcej)ech...kolezanki zawsze mi mówia ze w takim razie powinnam sama poderwac jakiegos chłopaka(takiego który mnie zainteresuje).Jednak zawsze sie boje...ze to bedzie nachalność...i ze to raczej chłopak powinien wyjsc z inicjatywa(to chyba dosc staromodne podejscie do zycia...)ale jakos nie potrafie zaproponowac chłopakowi spotkania czy jakiegos wspólnego wypadu...a wy co o tym myslicie?

Gość pomaranczka234
bo to kobiety wybieraja, a nie mezczyzni, jesli jestes w miare łądna,mozesz spokojnie sama podrywac..:)

A moze spróbuj sprowokować chlopaka, ktory ci sie podoba, zeby sam do ciebie podszedł... Wielu z nich omija kobietki, ktore im sie podobaja, bo sie boja, ze ona da im kosza. Wiec wolą nie ryzykować... Usmiech i spojrzenie mają wielką moc. :-) Dzieki nim mozesz dodać facetowi otuchy zeby do ciebie podszedł i z tobą pogadał. :-)

Gość Macho Men
tak wam sie lasencje wydaje !!! to my wybieramy i tak jusz pozostanie !!!! grube pasztety zawsze bendom same bo ich nikt niezechce chyba ze taki sam pasztet jak ona sama beuehehehe taka prawda ze to my was wybieramy bo was jest wiecej wiec niewciskaj dziewczyno ciemnoty bo jestes w blendzie

Gość Do macho mana
Hej koleś suoer dres z ciebie... lubiem takich kolesiuw kturzy som tacy zejebi*** jak zejdzie ze mnie kolejny kljent to znuw sie spotkamy...asie ma muj kohany maho:classic_cool:

Gość KaChA_19
-pomaranczka...okreslenie ze jest sie w miare ładnym jest wzgledne.Kazdy ma inny gust.Chociaz mam jedna kolezanke która zmienia chłopaków ''jak rekawiczki''.Nie wiem dlaczego ona sie im podoba...wcale nie jest ładniejsza ode mnie ani tez bardziej interesujaca.Jest moze bardziej pewna siebie...i dlatego nie ma takich problemów jak ja

Gość Do macho mana
ale mósisz podjehać po mnie w tom ólice co zawsze...muj ogieże :o

Gość pomaranczka234
Macho Men jestes jakis ograniczony, o czym swiadczy zreszta Twoj nick.Z tego co mi było doswiadczyc, to wiem, mam wielu kumpli, rozwniez miała wielu chłopakow, niektorych ja zaczepiłam pierwsza, poniewaz byli mna oniesmielieni, cali sie ze dam im kosza, poz atym ja lubie przejmowac inicjatywe, nie zdarzyło mi sieby mi facer powiedział" to my wybieramy, spadaj pasztecie" Polskie dziewczyny sa bardzo łądne, wieksozsc jest szczupła tak jak ja, tak naprawde dajesz sie nabrac na nasze sztuczki, mu tylko udajemy, ze wy nas podrywacie, a tak naparwde, strojem, makijarzem, umiechem , zachowaniem to my was mamy w garsci, a Twoje myslenie, swiadczy o małym doswiadczeniu zyciowym, a ze spotykasz na swojej drodze same pasztety(tak pisałes) to znaczy , ze sam widocznie albo nim jestes, albo jestes tak tepy ze nic nie rozumiesz..

Gość Macho Men
jaki dres ? oco ci chodzi lolu ? nierozumiem co do mnie rozmawiasz czaisz ? to ze napisalem co uwarzam to jusz oznacza ze jestem jakims dresem ? dresy nie som w moim stylu ja lubie elegancko sie ubierac a tobie nic do tego smieciu poco to forum istnieje - czlowkiek niemoze sie normalnie wypowiedziec bo mu jakies lole podwarzaja kazde jego zdanie...

Gość pomaranczka234
poza tym widac, ze nie grzeszysz inteligencja, a my kobiety nie lubi idiotow...a podrywac to sobie mozesz, na wiejkiek zabawie, a lbo na manieczkach fryzjerki z tipsami i tlenionymi włoskami..bo takie sa na Twoim poziomie

Gość Do macho mana
pomaranczka nie obrarzaj mojego macho mana.... on jest taki mondry i odwarzny:) Lóbimy czensto rozmawiac i piszemy wpsolnie ksionrzke pot tytółek ' My najmonrzejsi i najbardziej dobży lódzie" :classic_cool:

Gość KaChA_19
ze niby dzieczyn jest wiecej...hehe moze jest wiecej ale to naprawde nie jest duza róznica(miedzy iloscia kobiet a mezczyzn).

Gość pomaranczka234
gosciu pisze sie uważam, a nie uwarzam, pisz sie już a nie jusz, pisze się są a nie som, Jak zwracasz sie do ludzi ,zwłąsza do kobiet "śmieciu" to naprawde świaczy tylko o Tobie..zero kultury

Gość Do macho mana
lóbiem jak moj macho man jest taki ostry i mnie obrarza... i broni swego zdanja wtedy jest jescze bardziej pociongajoncy... jak zafsze z resztom jest taki menski... nie dziewczyny?? ...pszyznacie mi racje, nie??

Gość pomaranczka234
a argument, że dziewczyn jest więcej jest trefny, bo wiekszosc tych "dziewczyn" to sa Panie w wieku 40, 50, 60....albo wdowy , albo zamężne, , bo społeczenstwo sie starzeje jakbys nie wiedział, a w Twoim wieku wcale nie ma ani wiecej ani mniej kobiet...tyle samo no chyba ze masz 60 lat,..albo cie interesuja starsze babki.

Gość kielicha
poza tym baby z kafeterii juz Cie nie chcą..wiec jakas czesc odpada heheh

Gość kielicha
skad sie biorą tacy ludiz jak macho men/????s

Gość KaChA_19
same pasztety hehe...no nie wiem...wydaje mi sie ze ładnych dziewczyn jest o wiele wiecej niz przystojnych chłopaków.Mój brat sam przyznaje ze ładnych dziewczyn nie brakuje.Prawie kazda jest ładna jak o siebie odpowiednio zadba:)

Gość Do macho mana
pomaranczka...a czego ty spżeczarz sie z moim menszczyznom... on jest takli mondry inteligentny i zafsze ma racje:) muj ideal...wiem rze zazdroscicie mi takiego sóper faceta:)

Gość Macho Men
ooo widze ze zebralo tu sie towazystwo wzajemnej adoracji pasztetuw prawda jest taka ze zazdroscicice prawdziwym dziewczynom z klasom ich wygladu i dlatego najerzdzacie na dziewczyny co noszom tipsy i som zadbane.... wescie sie za siebie bo inaczej nic niezdzialacie zrozumcie ze trzeba ladnie wyglondac czy to sie komus podoba czy nie

Gość Do macho mana
Kielicha...putarz z kond siem biorom tacy lódzie jak Macho Man odpowiem tobie i innym- tacy lódzie biorom sie z gratisow:) takie okazy jak muj maho som dodawani do najmniej schodzoncego towara np pżeterminowanego paszteta zajęczego jako pżymósowy gratis:classic_cool:

Gość Do macho mana
muj macho mn wrucil do szkoly---dzis poszet pierwszy dzien...jestem taka dómna z niego:)

Gość pomaranczka234
macho man, tak zazdroscimy im sztucznych paznokci, odrostow i wypadajacych utlenionych wysuszonych włosow, zazdroscimy im spalone na solarium cery, za pare lat to one nie beda juz tak zdrowo wygladac, Ja hołduje zasadzie trzeba dbac o siebie, ale nie niszczyc sobie zdrowie, solarium nsizczy skore, postarza, farby niszcza włosy, ja nie musze byc sztuczna , bo naturlanie jestem ładna...poza tym tacy jak Ty mnie nie interesuja wiec nie ma co sie poodniecac gosciu, mozesz nazywac mnie pasztetem, mnie to cieszy, przynajmniej nie doczepi sie do mnie buc co psiac nie umie, nie ma w sobie kultury...gosciu w ogole po co wchodzisz tutaj?

Gość pomaranczka234
odrob lekcje najpierw i poucz sie ..bo mało wiesz

Gość Do macho mana
pomaranczka- dlaczego tak kszyczysz na mojego macho:( on taki dobry hłopak i mondry :(

Gość KaChA_19
-->macho nie rozumiem, czemu sadzisz ze jestesmy niezadbane(czy jak wolisz''pasztety'').Ja osobiscie nie nosze tipsów(ale mam własne,zadbane paznokcie pomalowane zwykła odzywka i tyle) ale uwazam sie za osobe raczej zadbaną za to wydaje mi ze masz o sobie za wysokie mniemanie.Uwazsz sie za przystojniaczka, macho?

Gość KaChA_19
dziwia mnie twoje wypowiedzi.Moj brat podoba sie wielu dziewczyną...jego koledzy tez sa przystojni(przynajmniej wiekszosc)...ale od nich nigdy nie słysze tekstów w stylu ''ale pasztet''.Widocznie nie sa tak zadufani w sobie jak ty

Gość jak zyc bez niego
.

Gość Macho Men
wiecie co cos wam powiem dziewczyny bo mnie wkurzy lyscie wiele razy jak ide z jakoms dziewczynom to widze te posempne spojzenia dziewczyn w kierunku osoby z ktorom wlasnie ide... to jest bardzo wymowne spojzenie. w nim widac wyraznie zazdrosc i chec aby choc przez chwile byc adorowana tak jak ona... w dzisiejszych czasach bez wyglondu i pieniendzy nie ma sie nic jest sie ubogim czlowiekiem ktory rzywi sie w byle biedronce i mysli jakby tu przezyc kolejny dzien widzicie, ja mam firme kturom odziedziczylem po tacie i dobrze prosperuje, mam pieniondze na ruzne przyjemnosci zycia i dziewczynie jest przy mnie bardzo dobrze... dlatego ja tesz wymagam aby dziewczyna byla zadbana, atrakcyjna. na spaslego paszteta bym nie spojzal nawet bo to dla mnie ponirzajace jest.... ale ja niemam nic przeciwko grubasom, niech sobie zyja na tym swiecie, tylko niech puzniej nie dziwia sie ze prawdziwi meszczyzni ich niechcom... zycie...

Gość KaChA_19
-do mam brzydki charakter napewno sie jakies spodobasz.To nie jest tak...moze po prostu podrywasz nieodpowiednie dziewczyny.Ja np osobiscie nie przepadam za przerosnietymi ''sterydami''...którzy maja sie za cudownych...i tanczac z dziewczyna (krej nawet nie zdazyli poznac)od razu zaczynaja je obmacywac.Moja jedna kolezanka przyciaga własnie takich facetów.Nie wiem dlaczego, przeciez nie ubiera sie zbyt wyzywajaco