Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakowiankaaa

Gdzie w Krakowie jest ulica św kingi

Polecane posty

Gość Krakowiankaaa

????? Bardzo pilne :)

Gość Krakowiankaaa
dziekuje ci bardzo. Tam ejst hurtownia artykułow dzieciecych nie wiecie moze do ktorej jest czynna?

Gość trumtururum
pewnie jak zwykle do 18 bądź 20 🖐️

Gość snt
Prosze może to pomoże HURTOWNIA ARTYKUŁÓW NIEMOWLĘCYCH I WÓZKÓW DZIECIĘCYCH 30-528 Kraków ul. Św. Kingi 6 tel. 656-00-61 czynne w godz. 900-1900 wszystkie soboty w godz. 900-1400 31-586 Kraków ul. Centralna 41 tel. 425-78-32 czynne w godz. 1000-1830 wszystkie soboty w godz. 1000-1400 (ogrodzona parcela z pawilonem obok supermarketu) Pozdrawiam:)

Gość Krakowiankaaa
snt dziekuje ci ogromnie. Na centralnej bylam kiedys i maja malutki wybór wózków a ta parcela to malenskie podwóreczko. Mam nadzieje ze na tej św kingi maja cos wiecej bo podobno tam jest główna siedziba tej hurtowni. Znacie moze jakies inne hurtownie artykulów dzieciecych? chce obejzec wozki i łożeczka :)

Gość Krakowiankaaa
up

Gość snt
Cześć: Pamiętam że kiedyś faktycznie byłam tam na Kingi , tyle tylko że to było jakieś 5 lat temu więc od tego czasu mogło się zmienić, ale wybór artykułów dziecięcych i niemowlęcych był wtedy naprawdę duży i wiele znajomych osób spodziewających się dzidziusia tam się zaopartywało. Mam nadzieje że znajdziesz tego czego Ci potrzeba. Udanych zakupów. Pozdrawiam:)

Gość Blankka
Ja nie polecam tej hurtowni. Po pierwsze żadna to hurtownia, bo w tych cenach to można kupić artykuły wszędzie, po drugie nie można zwracać ani wymieniać towaru. No i obsługa średnio zna się na rzeczach, jeśli już trzeba coś konkretnie pokazać (rozłożyć, złożyć, itp.).

Gość Blankka
Czemu poniewczasie? Skoro hurtownia dalej istnieje, a istnieje - bo byłam tam dwa dni temu, to czemu nie podzielić się wrażeniami? Pragnę zaoszczędzić czasu tym, którzy sobie robią nadzieję na wizytę w tej "hurtowni" :)