Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arnolddddddd

MARKETING I ZARZĄDZANIE.

Polecane posty

Gość arnolddddddd

Witam, mam pytanie. Jakie przedmioty powinno zdawac sie na maturze, aby dostać się na kierunek studiów podany w temacie? Czy jest to moze obojetne i na ile procent nalezałoby zdać egzamin, aby miec zapewnione miejsce? Z góry dziekuję za odpowiedzi.

najdurniejszy kierunek jak mozna sobie wybrac wiem bo skonczyłam szkoda twojego czasu na studiowanie tego

Gość arnolddddddd
czemu tak myslisz? moim zdaniem to jedyny w miare logiczny kierunek, w koncu gdzie po studiach znajde lepsza prace jak nie w jakiejś prywatnej firmie z mozliwościa samorealizacji i awansu? nie potrafie znależć sobie nic lepszego, myslalem ze to swietny wybór... a czemu Ty zalujesz i co zdawałaś? opowiedz mi cos prosze na ten temat, to dla mnie wazne.

Gość arnolddddddd
hej nie badzcie tacy, potrzebuję rady :(

Gość hzm
wejdz na strone uczelni, ktora cie interesuje i poszukaj jakie sa kryteria przyjec na ten kierunek. albo zadzwon na uczelnie i zapytaj po prostu. a dlaczego marketing i zarzadzanie jest be? bo rynek jest przesycony specjalistami od zarzadzania, a mimo tego ciagle cale chmary ludzi bez pomyslu na swoj przyszly zawod tam ida...

koles szkoda twojego czasu... studia techniczne- to jest kierunek przyszłosciowy a nie marketing chyba ze Twoim zyciowym marzeniem jest praca na kasie w biedrionce:O ludzie jednak maja z garem.........

dokladnie tak nie masz po tym zadnego zawodu, niczego tak naprawde nie umiesz, ja koncyzłam te studia na raty:) zaczynałam je 9 lat temu wiec to inna bajka

Gość dfdf
A JA studiowałam marketing i zarzadzanie na akademi rolniczej..byl to marketing i zarzadzanie w rolnictwie?po tym chyba mam przyszłosc prawda i znajde prace.. lepszy ten kierunek chyba niz inne

U mnie w firmie jest kliku takich asów po marketingu i zarządzaniu :D Szczerze mówiąc do niczego się nie nadają :D Co jakiś czas robia jakieś reklamówki, typu breloczki czy kalendarzyki :D

Gość kazamata
to najnowoczesniejszy kierunek w Polsce chyba ..chodzi mi o ten w rolnictwie :)

Gość siemensaef51
jasne, a zapotrzebowanie na kończących go absolwentów jest wręcz ogromne

Gość słonica asia
no własnie te studia są takie prestiżowe raczej.. jak ktos mówi ze studiuje marketing i zarządzanie to sama nazwa mówi ze tem ktos bedzie zarządzał firmą albo kimś..proste..

Gość wybitne wręcz
będziesz zarządzać sobą długotrwale poszukując pracy

Gość siemensaef51
moja wczęsniejsza wypowieź podszyta była nutką ironii;)

z tym bezrobociem to najprawdziwsza prawda i ze to studia prestizowe to ni emoge sie z tym zgodzic, to poprostu zalosny kierunek o d...potluc ten dyplom:) tylka tym nie wytrzesz bo sztywne

Nie ma kierunków, które gwarantują zatrudnienie! Za to są kierunki, które produkuja rzesze bezrobotnych w danym zawodzie. I to jest jeden z takich kierunków. Szanse na \"zarządzanie\" sa niewielkie.

pózniej chciałam studiować prawo, tez zmieniłam zdanie a potem była pedagogika a od pażdziernika zaczynam studiować finanse i rachunkowość

Gość sdfsdgfdg
wiec myslicie ze taki kierunek jak praca socjalna )nieprestiżowy) nie jest o dupe potłuc?bo wczesneij wątek byl o tym kierunku. na ten kierunek jest zapotrzebowanie ? bez jaj to dlaczego na marketing nie ma być.? chybascie są głupie //

Bronka 🖐️ Ja co prawda nauczycielka nigdy nie chciałam być, ale historię studiowałam, bo mnie fascynowała ;) Tyle, że teraz zajmuje się nie nauczycielstwem a inną ze specjalizacji na historii :) A jesli chodzi o moich kolegów z roku to niewiele osób pracuje w zawodzie ;)

u mnie po zarzadzaniu z 30 osob pracuje jedna -zarzadza swoja firma:) nie wiem na co jest zapotrzebowanie ale napewno na kierunkach medycznych warto sie rozejrzec ja tez studiowalam troszke wiecej:) geografie, bakowosc:)

Praca socjalna to dla mnie kompletny bezsens ;) Chyba że ktoś ma zacięcie społecznikowskie :D sdfsdgfdg - może sama jestes głupia? Pomyślałas o tym?? Tobie się wydaje, że po takich \"prestiżowych\" kieruneczkach to z otwartymi rekoma przyjmują do pracy??? Chyba z byka spadłaś dziecko :D Co rok kilkadziesiąt lub kilkaset osób kończy dany kierunek - zgadnij jakie maja szanse na pracę w zawodzie :P Samym prestiżem nie opłacisz rachunków :P

Ala tyle, że trzeba się \"wstrzelić\" w aktualna lukę na rynku ;) Często tez trzeba miec znajomości (np. po prawie to chyba ani rusz bez tatusia lub wujka z kancelarią :O ).

Gość olena to ty chuda jestes
praca socjalna to zajebisty kierunek.skonczylam i pracuje w policji..ciekawy zawód i rozwijajaćy..mam kontakt z róznymi ludzmi..polecam

Gość arnoldddddddd
no ok, moze i macie racje, ale kto zaraz po studiach rzuca sie na jakies zarządzanie firmą od razu??? przeciez to logiczne, ze takie cos to mzoe po latach pomyslnych "lotów" i awansów. kierunek studiow tak sie akurat nazywa, ale wiadomoz e kazdy zaczyna od stanowiska sekretarki :D no i trudno, trezba sie do wszystkiego dorobic. nie wiodze siebie w innej robocie jak w jakiejs dobrze prosperującej firmie na stanowisku przedstawiciela handlowego lub czegos w tym stylu... no sami powiedzcie co w zwiazku z tym mam studiowac? nic innego nie przychodzi mi do glowy. poza tym nawet po prawie czy medycynie zdarzaja sie talenty ktore nie maja dalej na siebie pomyslu. uwazam, ze wszystko zalezy od czlowieka i tego w jaki sposob potrafi "sie zakręcić".

Gość wybitne wręcz
praca w zawodzie przedstawiciel handlowy zxapotrzebowanie jest jak nic z tym że przedstawiciel nierówny przedstwicielowi

Gość feministka21
nie ma to jak studiowanie pedagogiki..........czytaj bezrobotni