Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosia_

jak oduczyc partnera palenia??

Polecane posty

Gość malgosia_

nie pali w domu, ale wystarczy impreza, czy towarzystwo palace i sie zaczyna.Probuje namowic go do rzucenia, ale z marnym skutkiem.Ogolnie to sie glownie urkywa z tym, ale czasem pali tez przy mnie.Wiem,ze to nalog, dlatego ciezko rzucic. Macie jakies sposoby?

Gość ODDA
to bardzo trudne a raczej nie mozliwe ale jezeli cie kocha to wykorzystaj to bo w tym przypadku nie ma zadnych kompromisow. albo albo. ja mam to juz za soba i sie udalo.

Gość a mialo byc tak pieknie...
powiedz ze od niego smierdzi i nei chcesz calowac sie z popielniczka

Gość malgosia_
no ,ale mam mu powiedziec z wrazskiem,ze nie ma palic? przeciez bedzie i tak sie ukrywal.Kiedy mu zwracam uwage jest lekko podirytowany.

Gość malgosia_
a mialo byc tak pieknie---> dobry pomysl

trudna sprawa :( swojego próbuję oduczyć drugi rok i nic

Gość malgosia_
bardzo trudna, on czasem nawet po paleniu myje zeby itp, wiec wlasciwie nie wiem czy jak mu powiem,ze nie bede sie zblizac do niego bo niemilo pachnie poskutkuje.

Gość aaneta
nie poskutkuje!to nic nie da!ja to już wolę żeby palił i żebym wiedziała niż miałby się ukrywać.mój to przynajmniej w samochodzie przestał palić jak ze mną jedzie,no chyba że jedziemy kilka godzin i w domu nie pali bo ja umieram od tego smrodu!a tak to niestety nie ma ograniczeń z mojej strony bo uznałam że to nie ma sensu.ehh

Gość malgosia_
ale naparwde sie nie da? pzeciez truja siebie i nas :(

Gość kathrinka
Mam ten sam problem :( A najgorsze w tym wszystkim jest to że potrafi kłamac prosto w oczy ze nie palił, a potem dowiaduje sie całkiem czegos innego :( i tez się zastanawiam czy nie pozwolic mu palic, wole to niz aby mnie okłamywał :(

Gość gość
oduczyć, to można szczeniaka szczać na dywan, a nie dorosłego mężczyznę palić czy pić. jak sam nie będzie miał motywacji, to nie przestanie