Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metii

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Metii

2 lata temu zaprosilam moja kolezanke na swoj slub. A wspomne, ze to kolezanka od lat, znamy sie od zawsze. I zawsze razem, wszedzie we dwojke, na randki, kolonie, obozy, szkoly itd. itp. Po weselu jeszcze sie spotykalysmy(tez ma male dziecko jak ja) ale ostatnio jakos sie kontakt urwal. I niedawno spotkalam nasza wspolna kolezanke i dowiedzialam sie ze tamta teraz tez wziela slub w tym roku. I nawet mi nie powiedziala o tym, a przypadkowo spotkalysmy sie na miescie i zamienilismy pare zdan, a to bylo juz po tym jak wyszla za maż. Co o tym myslicie? Ladnie to tak? Czemu takie przyjaciolki sa takimi przyjaciolkami?

Nie ladnie... Ale moze nie mogla Cie zaprosic, bo nie miala finansow. A wiedziala, ze powinna (rewanz) i dlatego wolala Ci nie mowic.

wiele hałasu o nic :classic_cool: kazdy zaprasza na swoj slub te osoby ktore mu odpowiadają. Może miała przyjęcie dla rodziny i świadków tylko? różnie byc moglo. Rozumiem twoje rozgoryczenie - ominęła cie weselna imprezka, no ale bez przesady :classic_cool: dajże ludziom życ ;)

hm nieładnie..... a co zrobic jesli mnie kolezanka zaprosiłą tak włąsciwie znajoma a ja za rok mam slub i wesele i nie chce jej zapraszac bo zaplanowałam kogo innego zaprosic (mam ograniczony budżet na gości) bo naprawde mam lepszych znajomych niz ona!

Gość Metii
ale to nie chodzi o to. Bo tamta wpolna znajoma powiedziala ze ją tez zaprosila, ale nie poszla bo nie mogla. I mowila ze na weselu bylo ok.60 osob a kilka miejsc i tak bylo wolne ale juz zaplacone bo pare osob zawczasu powiadomilo ja ze nie moze przyjsc. Wiec to nie tak jak piszecie, ze z braku finansow.

bosssheeeee , nie trzeba zapraszac osob tylko dlatego ze oni was zaprosili ... zaproscie na slub ,a na wesele tylko tych , ktorych chcecie, a nie \"bo wypada\" ...

Gość Metii
ale mi chodzi o to, ze my zawsze wszystko robilysmy razem, nazywalysmy sie nawet kuzynkami. i od dawna ustalalysmy, od dziecka ze bedzuemy na swoich weselach.I juz nie mowie zeby mnie zaprosila, w porzadku nie musi. Ale dlaczego nie powiedziala ze jest juz mezatka jak sie spotkalysmy???

Gość Metii
taka kolezaneczka... po prosty mnie to zabolalao, i tyle

Gość fdhd
czasem ludzieom cos odwali, moze slyszala jakas plote o Tobie, np. ze ja obgadujesz. Mi pewnie tez by bylo przykro. a moze uznala, ze jesli urwal sie Wam kontakt, to nie warto?

Gość Metii
ale to nie z mojej winy sie urwal kontakt. To ja zawsze pisalam smsy, dzwonilam, a ostatnio przestala odpisywac i wogole.a jak juz to tak z jakąś łaską.w koncu wiec i ja dalam sobie spokuj, bo po co sie narzucac. Kiedys smialaysmy sie ze jak bedziemy mamami to bedziemy wpadac do siebie na kawke z dziecmi. po moim slubie rozmyslalysmy jak to bedzie wygladac jej wesele i ze napewno bedziemy sie na nim dobrze bawic.

Gość fdhd
a moze czyms dostala w czereb? I w mózgu cos jej sie pomieszało?

Gość goość
a tam...

Gość Metii
niewiem, moze faktycznie marudze. Ale to byla taka edyna kolezanka z ktora moglam pogadac o wszystkim, wiedzialysmy o sobie wszystko, pomagalam jej jak potrzebowala tego, a ona mi jak bylam w dolku. Z nikim innym sie tak nie dogadywalam, w szkole nazywano nas papuzkami nierozlaczkami. I takie cos? Zaczelo sie psuc odkad urodzila dzidzie, pare dni pozniej niz ja urodzilam. Troche przykre, bo czlowiek praktycznie wychowuje sie z przyjacielem(doslaownie tak to moge nazwac) a tu tak z dnia na dzien taki odwrod i cios w plecy.. nie rozumiem

Tak to już jest że przyjaźń często nie wytrzymuje próby czasu, pieniędzy, męza, dziecka.... dlatego ja staram się otaczać wieloma ludźmi - jak jeden odpadnie zostają inni :) polecam!