Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebra błękitna

tusz Max Factor Masterpiece

Polecane posty

Gość zebra błękitna

w reklamie pojawia sie Japonka z pieknymi rzęsami. Miałyście go?? Dobry jest? Proszę o opinię bo zastanawiam sie nad jego kupnem...a dosć mam nieudanych zakupów :-(

Gość kanalek
Jak dla mnie REWELACJA Używam drugie opakowanie i za nic w swiecie go nie zmienię.. Używam koloru granatowego i moje rzesy wygladaja rewelacyjnie.. Tusz wydluza, pogrubia i jest idealny w nakladaniu.. Z kilkunastu tuszy ktore do tej pory uzywalam ten z zadnym nie moze sie roznac..

Gość zebra błękitna
o to może sie skuszę, dzięki :-)

Czy to jest ten z gabka zamiast tradycyjnej szczoteczki? Jak tak, to jest bardzo dobry. moja mama go kupila i wspaniale wydluzal i pogrubial rzesy. ja chcialam taki sam, ale nie bylo akurat i pani w sklepie polecila mi Loreala. Niby taki sam- tez gabka. Ale wcale on wcale nie jest juz taki jak Max Factor.

Gość kanalek
Szczoteczka jest gumowa :) na poczatku myslalam ze trudno bedzie nalozyc tusz ale okazalo sie o niebo wygodniej niz z tradycyjna szczoteczka :) I naprawde jest super :)

Jak dla mnie - także rewelacja!!!! Zużywam już trzeci. Malujemy się nim obie z córką. Mamy długie rzęsy ale nie lubimy efektu rzęś teatralnych. Tusz jest super. Wydłuża ale nie skleja. Jego gestość jest w sam raz. Nie osypuje się i nie kruszy.

Gość Maartusia
A ile kosztuje taki tusz?