Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamajkaa

Wkurza mnie to niesłychanie

Polecane posty

Gość Jamajkaa

Jestem z moim facetem 3,5 roku. Jestesmy jak małżeństwo. Często razem z jego lub moimi rodzicami odwiedzamy nasze rodziny. Wkurza mnie to niesłychanie jak jego lub moja rodzina pyta "to kiedy ślub" "kiedy planujecie bobasa" - zaznaczam iż ja mam 21 lat móij chłopak 22. Nie skończyliśmy studiow a oni na kazdym kroku nam o tym pieprzą. Pytają o zareczyny bo juz tyle jestemy razem. Czy na tym świecie nie można żyć spokojnie bez slubu???? W dodatku nie mamy pracy to niby po co mielibyśmy brać ślub?? paranoja.

hahaha! mówisz? My mamy po 23 lata, jesteśmy ze sobą 6 i pół roku, w tym roku kończymy studia, to samo pytanie słyszymy na każdym kroku:) taka tylko różnica, ze my oboje pracujemy:) ale to nie ma znaczenia, bo inna kolejność wydarzeń sobie ustalilismy, najpierw studia potem reszta;) ja mówie po prostu, ze jak przyjdzie pora to bedzie ciocia(wujek, dziadek itd.) pierwszą osoba, która się dowie i zmieniam temat, wkurza mnie nie tyle to pytanie ale odnoszę wrazenie, ze pytaja jak sie inne tematy skoncza. Olej:P

To ja chyba mam szczęście, bo nas nikt nie pyta, kiedy będziemy mieli dzieci, wręcz przeciwnie, słyszę, że teraz powinnismy sobie trochę popodrózować, a dopiero potem miec dzieci. Słysze to zwłaszcza od mojej mamay, która urodziłą mnie w wieku 30 lat, ale wcześniej była mężatka przez kilka lat i w tym czasie jeździli sobie z tatą po Polsce i za granicę. Ale zgadza sie, niektórzy sa nietatkowni i pytaja o to samo przy kazdym spotkaniu. Jasne, ciotce byłoby fajnie móc się raz w miesiącu pobawić z maluchem, ale kto go będzie utrzymywał i wychowywał? Rodzice!

Gość terfgdfgb
współczuje, rozumiem, popieram. Dasz tadę. Na głupie pytania odpowiedaj uśmiechem i mów: "wszystko w odpowiednim czasie, na wszystko przyjdzie pora.