Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze nie powinnam

podkład

Polecane posty

Gość moze nie powinnam

córka prosiła mnie o kupno podkładu Ma 13 lat co o tym sadzicie

Gość nie powinnas to fakt

Gość zebra błękitna
za moda skóra żeby stosować podkład...może zamiast tego niech pomaluje usta błyszczykiem. Ja bym nie zgodziła sie na to...

Gość może nie powinnam
jestem tego samego zdania ale myslałam że jest na rynku specjalny do tak młodej skóry

Jesli ma np. problemy z cerą, niech np. do szkoły stosuje korektor na wypryski, ewentualnie podkład do cery trądzikowej, ale po przyjściu do domu powinna go zmyć i posmarować buzię kremem. Zapytaj córki, czy nie wolałaby najpierw zacząć od korektora i ewentualnie delikatnego pudru, zeby sie twarz nie świeciła.

Gość może nie powinnam
dziekuje

Gość Boli
Jest teraz reklamowany krem&podkład nivea young:) Myślę,ze byłby odpowiedni:)Nie jest ciężki jak zwyczajne podkłady:)

Gość ankara75
Moja cóka ma 11 lat i początki trądziku To ja dałam jej korektor p/bakteryjny na dzien i sztyft p/bakteryjny na noc. Niech dba o siebie, niech się uczy , niech nabiera dobrych nawyków. Trądzik trzeba przeżyć ale jedne przeżywają łgodniej a inne gorzej. Ładna idealna cera to zawsze dobre samopoczucie. Ale myśle ,że na podkaład to jeszce dużo, dużo za wcześnie. Poza tym twarz wyglada jak w masce, truno jest tak idealnie dobrać odcien, rozprowadzić, pilnować aby się nie scierał...Znam to z autopsji Podkaład zdecydowanie nie, korektor tak. Ew. podkład nakładany punktowo.

Ja tez mysle ze Nivea Visage Young Beautiful Skin krem nawilzajacy + podklad. To taki leciutki krem koloryzujacy, nie widac go na twarzy ani troszke, on tylko delikatnie wyrownuje koloryt. No i jest do mlodej cery:) Mam 14nastoletnia siostre, uwielbia go:) Ja tez go uwielbiam (mam 21:p ). Mozna go kupic np w rossmannie Pozdrawiam

Gość może nie powinnam
dziekuje za wypowiedzi i porade