Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pobre diabla

urodzeni 1984 D

Polecane posty

i ja sie dolacze jak widac po niku mam jeszcze 21 latek lecz w niedziele stuknie juz 22 :D :D chyba jestem pierwsza mezatka na tym topiku :D :D (od niecalego miesiaca) dzieci narazie nie planujemy dopiero jak skoncze szkole i sie jakos ustatkujemy, narazie szukamy mieszkania i pracy dla meza mieszkamy w niemczech pozdrawiam wszyskie kobitki rocznik 84 gora :))

czesc Dziewczyny. ja rowniez rocznik 84 :) chyba jak wiekszosc studiuje, planem A jest ukonczenie moich studiw, planu B nie zakladam , chyba jeszcze do niego nie dojrzalam....

witajcie 84 jestem z kwietnia zycie mi sie potoczyloo ciekawie .. studia , 11 tydzien i 6 dzien ciazy...slub niebawem , a teraz wybieram sie na grzybkii:P

a ja nawet moglabym byc juz zona:P troche swirnieta i zapracowana ale jednak;) majka nie przejmuj sie znajdziesz prace:) ja jak szukalam tez mialam dola a jak przyszlo co do czego to sie od propozycji pracy nie moglam opedzic:P wiec glowa do gory:)

eh... jak w kazdym babskim gronie schodzimy na temat facetow.. a wlasciwie problemow z nimi.. ;p nie jestes sama, moj poszedl do pracy , siedze sama, dzis sie zbuntowalam.. jak wstalam tak siedze, nie mam juz ochoty ani sily na bawienie sie w dom :/ na piekne wygladanie, na gotowanie, sprzatanie i usmiechanie sie. chyba bede miala okres :D niby wszystko pieknie ladnie, szczesliwy, zgodny zwiazek..., dzis na domiar zlego snil mi sie moj byly.... bardzo bardzo sexy byl ten sen, teraz nie moge zapomniec!!!!!!!! :/ i jak byc normalna???????????? :D

kobiety nie musz byc normalne;P hihihi:) mnie tez sie czasem sni moj byly ale w troche innych okolicznosciach:P wbijam mu noz w plecy:D ;) pozdrowionka igula:)

aaaaaaaaa!!!!!!!! no wolalabym wbijac mu noz w plecy anizeli... hahahha :P dziekuje za pozdr i rowniez rowniez :* :) eh... kobiety to sa jednak pokrecone istoty, tutaj sie zgodze z kazdym \"nosicielem testosteronu\" :D buziale dla was pokrzywiony odlamie gatunku homo sapiens :)

Igula - też takie mam, i rano jak sie obudzę to nie mogę facetowi w oczy spojrzec, po tym co wyrabiałam we śnie, z byłym :P Miłośc z czasów liceum jeszcze a śni sie do tej pory :)

Gość snake84
9 września 1984 - Panna ; Yupi już niedługo urodzinki :) Warszawa :) Michałek Robaczek :)

oo!! dokladnie!!! skad ja to znam ;p eh... czyli jednak jestem normalna :P z Toba mi raźniej :) hihihi... no! a wracajac do kobiecosci to macie tak czasem ze pierniczycie wszystko, lazicie w byle czym i byle jak??? mam tak chyba co miesiac, ale dzis odczuwam to stokroc wyrazniej... i w sumei nie czuje sie winna :D

Właśnie teraz jestem w byle czym, doła mam chcę do pracy, jutro pojadę do urzedu pracy, wku...ię sie trochę a pracy pewnie i tak żadnej dla mnie nie bedzie, dzisiaj na wyglądzie mi nie zależy :D

mi sie nawet głowy dzisiaj umyć nie chce nie mówiąc już o malowaniu....posiedze jeszcze z godzinke na kompie i trzeba sie wziąć za siebie eh........

glowa do gory! rozumiem Twoje zniechecenie i zlosc... niestety, nawet nie chce mi sie komentowac sytuacji na rynku pracy :( ale nie lam sie, na pewno cos w koncu znajdziesz, powodzenia w walce z systemem. a ja to moze jenak pojde sie wykapac. przynajmniej nie bede trącić ;p a ze wygladam jak siedem nieszczesc- co zrobic, hormony- nie latwo byc kobieta

A ja jestem z pazdziernika...a moje zycie to pomyłka:(

tez bym chciala polazic w byle czym ale w pracy mi nie wypada:P tutaj czasem musze nawet kitel zakladac:) ale stwierdzilam ze chyba przestane sie kompletnie malowac bo cos ostatnio taka zakrecona jestem ze nawet to mi nie wychodzi:P i mam pol podkladu na czole a pol niewiadomo gdzie hihih:) niemoge juz doczekac sie weekendu bo caly przemiziam z moim misiem:) juz mu zaczynam powoli wysylac smsy z podtekstem:)

Majka dopije red bulla i ide tez. jak sie rozgrece to moze nawet nogi ogole ;p

ojej poczestujcie red bullem:) ja po 2 kawkach jestem i nadal troche nie kontaktuje:P :)

aaaaaaaaaaaaa!!!! zapraszam serdecznie! przydaloby mi sie teraz babskie towarzystwo! kolezanki ktore tu mam - super laski, ale.......... obie w ciazy!!!!!!!!!!!!! gorzej niz z facetem czasami :D to jak jakies drinkowanie?? :) :)

dxm--- nie doluj sie, niedlugo pazdziernik i urodzinki bedzie dobrze:)🌼

igula - trzeba cos ze soba zrobic, nogi też muszę ogolic :P ja sie musze wykąpac cała :D. Dziewczyny czy wam tez opalenizna już zeszła, bo ja byłam nawet ładniutko opalona a patrze na siebie teraz i szok : przybladłam niesamowicie i po co było leżenie na słońcu, solarium - dupa.