Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pobre diabla

urodzeni 1984 D

Polecane posty

dxm! glowa do gory :* jeszcze dla Ciebie slonce zaswieci :)

tak:) zaposuje sie na energetyczne drinkowanie w milym damskim towarzystwie:)🌼 a tak apropos nie macie czasem tak ze niestety trudno wam dogadac sie z laskami??

Ale topik naszego rocznika się rozwinął super !!!! :-) Zgadza się, Doda tez jest z naszego rocznika, ale w każdym roczniku zdarzają się jakieś ewenementy. Gdybyśmy wszystkie były takie same świat byłby szalenie nudeny ;-) Ja mieszkam z rodziacami............. ale za miesiąc będzie prawdopodobnie przeprowadzka na studia. Bedę mieszkała ze swoimi kumpelami :-) już nie mogę się doczekać ;-)

aaaaaaaaa ja sie posmarowałam jeden jedyny raz balsamem brązującym i musze iść sie wyszorować chyba szczotą ryżową;)

tak jakby bo pracuje w centrum diagnostyki mowy i sluchu:)) a co do opalenizny to mnie solarium wola jak cholera:P niby blada na ciele nie jestem ale cos mnie przeziebienie bierze i buzia mi od tego blednie:( nie wiem dlaczego ale zawsze buzia :/

ja nawet nie zdazylam w tym roku sie opalic. ledwie sie lato zaczelo i pojechalam do pracy... a terza kiedy mam wakacje w koncu- pogoda troche \"angielska\" :( albo dyszcz albo wichura albo jedno i drugie ;/ trudno... zima w polsce poleze na solarium :(

Mnie też najbardziej twarz zbladła, trzeba bedzie sie wygrzac w solarium jak bedzie już zimno :D

seniorita to moze sprobuj johnsona holiday skin?? nawet niezle :) tez nie mialam wakacji w tym roku:/ przynajmniej nie takich plazowych....jezdzilam po calym kraju w biznesach;) i przy okazji troche zwiedzalismy z moim lubym:)potem troche niemcy i tak sie zrobil wrzesien:( ale moze jak sie zacznie szkola to na tydzien wylecimy gdzies do cieplych krajow:) ---to tylko takie moje marzenia;)

tak!tak!tak! ale to dopiero jak mi zniechecienie przejdzie :P narazie wszytskim zabiegom upiekszajacym mowie stanowcze NIE!!!!!!!!! jak wstalam tak zyjem!! :D

a wiesz ,że mam zamiar go kupić:) tylko jakoś mi się nawet nie składa iść do sklepu (lenistwo na maxa)

Seniorita- jak chodzisz w fartuchu to ty gośc jesteś :D, ja na praktykach chodziłam w kapciach wiec nie czułam sie wysoko :P

pozdrawiam LUTY 84 :) piekna zima tego roku byla ;p a jaka obfita :) MAjka idziesz golic nogi juz czy za chwile?? :) bo ja mam chyba wyrzuty sumienia ;p albo po prostu przeblysk pop-kulturalnej XXI-wiecznej swiadomosci :)

Gość magaluff
hej laski uhmmm ale sie rozpisalyscie, musze to nadrobic:) wpadlam na sniadanko i do nauki łęęee:( pozdrawiam Was goraco

w kapciach?? a z czego Ty te praktyki mialas?? :) heheh. ja z kolei lazilam w ciezkich, gorskich buciorach, ale tesknie za tamtymi czasami........... bleeeeeeee a teraz NA BOSO w wiklinowym foteliku

magaluff poczekaj az lykniemy kolejne kawy i red bulle :) witam :)

Igula - ja miałam praktyki w przedszkolu a tam w kapciochach trzeba chodzic, na inne praktyki już chodziłam w normalnym obuwiu :D

Gość magaluff
heh a ja farmaceutka:)i studiuje biotechnologie... jeszcze;-)

mnie sie tesh nie chce wiec nie ide;D jeszcze narazie chyab poczekam. do 17 mam czas. pozniej przyjdzie Pan i Wladca i mi sie dzien dziecka skonczy :D

Gość magaluff
igula masz racjelepiej poczekaj do16a co tam bedziez sie przemeczac, ja czekam do18:) hmm brudaski:)

oo! magaluff to moze znasz lek na \"Nic MI Sie Nie Chce\" ?? :) albo jeszcze lepiej na \"Piernicze Wszystko\" :) pozdr

Gość magaluff
wiesz co ja sie z tego nie lecze,na moje to nie choroba:)

hehhe.. od razu brudaski.. ;p lekko trącące , ot tyle ;p zawsze moglo byc gorzej. wakacje sa to korzytamy :D