Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być anonimowa

Skończyło się...

Polecane posty

Gość chcę być anonimowa

Skończył się mój dotychczasowy świat. Skończyło się wszystko w co wierzyłam. Skończyła się miłość, marzenia i plany. Umarły. Skończyły się siły żeby walczyć i siły żeby płakać. Skończyły się siły których miało starczyć do końca życia. Jeden dzien zakończył wszystko. Jedno zdanie zabiło mój świat. Jutro znowu będę sobą. Jutro znowu będę silna. Dzisiaj nie mam już siły być soba, nie mam sił być silna. Dziś oparta o butelkę czerwonego wina chcę tylko cierpieć i płakać. Chcę być słaba i bezbronna. Chcę umrzeć i urodzić się jutro. Urodzić się nowym silnym człowiekiem.

jakbym słyszała siebie... co jest powodem twojego smutku?

Gość das
a ja chciałbym umrzeć i nigdy sie nie urodzic...

Gość chcę być anonimowa
Powodem jest Ktoś. Ktoś, kto wszedł w moje życie na siłe. Ktoś kto zabrał mi samotność. Ktoś, kto zniszczył moje życie aby odbudować je na swoim fundamencie. Ktoś kto wbrew mnie trwał. Ten Ktoś dziś zabrał mi to wszystko co latami dawał..

Nie chcesz powiedziec co sie stalo i jak mozemy pomoc to nie, kto ma cierpliwosc zeby czytac poezje cierpietnicy?

Gość chcę być anonimowa
nie chcę pomocy. chcę tylko mieć na piśmie własną deklarację że jutro się podniosę, wstanę i dalej będę żyła. mimo wszystko. ale dziękuję za chęci.

Gość malibummmm
jestes jakas tajemnicza... czyli co sie stalo, zerwalas z kims??

Gość chcę być anonimowa
nie jestem tajemnicza. jestem pijana, słaba i załamana. i dobrze mi z tą słabością. nie znam jej na codzień.

Gość chcę być anonimowa
wyjasnił. i to chyba było najgorsze. bo takch wyjaśnień nie sposób zapomnieć. a żyć z nimi będę od jutra. dziś już mi się nie chce.

Gość chcę być anonimowa
a najgorsze że nie ma innej kobiety. nie ma na kogo zwalić winy. nie ma kogo nienawidzieć. do kogo czuć pogardy. tylko do siebie.

Gość chcę być anonimowa
i o to chodzi. jutro będę już sobą. a dziś chcę pocierpieć. żeby wiedzieć że mam uczucia. główny zarzut - brak uczuć, pragmatyzm, siła. Diagnoza: nie potrzebuje mężczyzny. Wyrok: pozostawiona sama sobie.

Gość fdsasdaf
w zyciu liczy sie tylko śmierć

Gość jesteście małżeństwem
?????