Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sophie87

Prosze o pomoc mam niepokojący problem!

Polecane posty

Witajcie! Mój problem polega na tym , że mój chłopak postanowił spróbować jakby to było bez prezerwatywy wsadzić swojego penisa tylko na chwile.Oczywiście nie doszlo do wytrysku.(od 3 dni czuję że dostane okres a termin miesiączki minął już 3 dni temu czyli powinnam niedługo dostać).Problem polega na tym,że jego penis był mokry z podniecenia a ja się boję że w tej wydzielinie są plemniki i mogło dojść do zapłodnienia.Powiedzcie mi czy są w tej wydzielinie plemniki i czy nie powinnam się martwić bo do zapłodnienia na pewno nie doszło? Od tego momentu nie za dobrze się czuję troche mnie mdli i boli żoładek.Prosze o szybką odpowiedz.

Wiem to nie było dobre że pierwszy raz zdawałam sobie sprawe ale okres mi się zbliża więc dlatego się pokusiłam no i teraz mam nerwówkę:((

Gość gość
Daj spokoj:o Jest to niemozliwe....Spij spokojnie, czekaj na okes a na 2 raz tak nie rob.

Dzięki za wsparcie następnym razem tak nie zrobie.Człowiek uczy się na błedach...

Gość gość
Aaaa, w poczatkowej fazie ciazy nie ma zdanych mdlosci, zadnych bolow zoladka, w ogole nie ma objawow. Zaczyna sie dziac cos dopiero po miesiacu, albo i pozniej. Nie panikuj!

To pewnie z głodu lub ze zdenerwowania ale to minie ważne zeby nie było potem problemu czyli ciąży...

Przyznaje całkiem inne odczucia ale trzeba byloby pomyslec o jakim innym zabezpieczeniu może plastry antykoncepcyjne?Podobno prezerwatyw nie trzeba używać

Chyba powinny być dni płodne i powinno dojść do wytrysku żeby być na 100% w ciąży.Ale wiadomo przypadki się zdarzają...

Gość nie jestes w ciazy