Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszyk 1111

Kto zna ten wierszyk !! Prosze mi pomoc !!

Polecane posty

Gość wierszyk 1111

HEJ KIEDYS CZYTAŁAM TAKI WIERSZYK, MOZE TO TORCHE CHAMSKIE Z MOJEJ STRONY ZE TO TU PISZE, ALE WIEM ZE DUZO OSÓB GO CZYTAŁO TO BYŁ WIERSZYK O ABORCJI, O MALUTKIM DZIECKU COS ZE USTA NIGDY NIE DOTKNA PIERSI MATKI ZE ZYCIE KOCZY SIE W METALOWEJ MISCCE PORUSZYŁ MNIE TEN WIERSZ I CHCE GO WYKORZYSTAC W PEWNYM CELU CZY MA KTOS LINK Z TYM WIERSZYKIEM ALBO WKLEJCIE MI GO PROSZE Z GÓRY DZIEKI PA POZDRAWIAM [KWIATEK]

Gość wierszyk 1111
upppp

Gość hmmmm78
byla kiedys taka strona, z niby animacją prawda?? o tym mowa???? kurcze jak poszukam to moze znajde :o ale to juz nie dzis

Gość wierszyk 1111
NIE TO NIE TO TO BYŁ WIERSZYK USTA OTWARTE W NIEMYM KRZYKU NIGDY NIE DOTCHNA MATCZYNEJ PIERSI ROCZKI ODERWANE OD RESZTY CIAŁA TU ZYCIE SIE KONCZY W METALOWEJ MISCCE TO JEST KONCÓWKA TEGO WIERSZYKA, A POTRZEBUJE CAŁY

Gość anonimowy nikt
Maleńkie stópki, których tupotu nikt już nie usłyszy, główki niczym pączki róż, a w nich oczy na wpół otwarte błyszczące przerażeniem, nie dane im było zobaczyć nic prócz ssawek i wzierników rączki i nóżki oderwane od poskręcanych ciałek... usteczka uchylone w niemym krzyku, nie spotkają matczynej piersi, a dusze spoczną w foliowym worku na śmietniku... tutaj życie kończy się w metalowej misce... To matki swoim dzieciom zgotowały ten los...” google naprawdę nie gryzie.

Gość malenka_mi_
to jest cos podobnego o aborcji 1.Ty bylaś piekną dziwczyną A On był pieknym chlopakiem Ja niepotrzebną kruszyną Rzuconą w złe gniazdo ptakom Ty miałaś włosy z obrączek Jego trzymałaś za ręce Moich nie chciałaś rączek Nie trzeba ci bylo więcej Ref: Dziś miałabym 16 lat, Tyle co, Ty w tedy mamo Dziś cieszyłby mnie ten świat I przeżyłambym to samo Mamo nie chciałam umierać Dlaczego mnie nie kochałaś? Nie miałaś prawa mi życia odbierać Chociaż mi je dałaś Mamo Mamo, mamusiu... 2.Dzieci się boją zaszczyków Cyganek i kominiarzy A ja się boje śmietnikow Tam leżą szczątki mej twarzy Dzieci chcą tulić laleczki Ja do ziemi się tule Ktoś wrzucił do umywalki Me ciało ciepłe i miekkie Ref: Dziś miałabym 16 lat, Tyle co, Ty w tedy mamo Dziś cieszyłby mnie ten świat I przeżyłambym to samo Mamo nie chciałam umierać Dlaczego mnie nie kochałaś? Nie miałaś prawa mi życia odbierać Chociaż mi je dałaś Mamo Mamo, mamusiu... 3.Ty myślisz masz aniołka w niebie Chociaż go nie ochrzciłaś On nie modli się za ciebie Ty na to nie zasłużyłaś !!!!!

Gość wierszyk 1111
o kurcze dzieki ta piosenka hmmmm fajna ale pod wzgledem dosadnej zeczywistosci macie moze wiecej takich własnie wierszy musze komus głowe przemaglowac za swe czyny itd. itp. i dzieki za ten co mi o niego chodziło 👄

Gość ta piosenka
niee jest fajna, tylko przerażająca... Zastanawiasz się co piszesz?

Gość wierszyk 1111
chodziło mi o to ze jest dosadna i to jest w tym dobre, fajne, bo moze komus do głowy przemówi własnie nie chodzilo mi o to jak ty to odebrałam za co przepraszam

Gość ta piosenka
jeżeli tak, to w porządku :)

Gość wierszyk 1111
tak :D:D jestem przeciwnikiem aborcji zamierzam z kilkoma dziewczynami załozyc fundacje zwalczajaca aborcje i własnie sie przygotowujemy do tego, bo nasz plan jest coraz blizej celu

Gość upupupuppppu
upppppp