Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i rycze

odrzuciałam milosc

Polecane posty

Gość jaa teeeez
wlasnie nie chodzi o to, ze "po takim zwiazku". Pozbieralam sie dawno. I po tym zwiazku tez mialam kilku facetow ale nikt mi nie dal tyle co on. nawet teraz, spotkalam faceta jak ze snow. I nie moge wciaz zapomniec

Gość jaa teeeez
siedze i rycze

Gość jaa teeeez
siedze i rycze dokladnie. I to jest prawda, teraz cierpie przez cos, czego nie zrobilam

Gość siedze i rycze
dla jaa teez ---> 🌼

Gość siedze i rycze
ech, nawet campari mi sie skonczylo

Gość ggggggghhhhhhh
Inność robi swoje. Wiadomo jak facet różni się wyglądem i zachowaniem od mężczyzn z okolicy to od razu intryguje. Dodatkowo jest to jeszcze jakiś student lub juz po studiach z wymiany - wysyła się intelektualnie najlepszych na takie coś. Wysoki intelekt musi imponować.

Gość siedze i rycze
moj nie roznil sie od innych, poznałam go w jego kraju :(

Gość no więc
siedze i rycze --> nie rycz, dzielna dziewczyna :) - gratuluję zdrowego rozsądku :) moja przyjaciólka była z muzułmaninem, do tej pory ma przez niego kłopoty i koszmary nocne :o przez półtorej roku był jej wymarzonym księciem z bajki, potem zamienił się w żabę :p ;) chociaż żaba to jeszcze zbyt pieszczotliwe określenie na tego tyrana, zwykły - przepraszam - cham..

Gość no więc
mam to jej ( przyjaciółki ) cierpienie głęboko w sobie, bo do tej pory czasem się przy mnie rozpłacze i wyżali, ciągle jej się coś przypomina, chociaż już długo nie są razem :( A taki był cudowny na początku

Gość siedze i rycze
znowu dostałam od niego sms, ze jestem jego dusza i sercem, aniołem którego zesłal bog :( tylko zastanawiam sie czyj bog? jego czy moj? :(

Gość ggggggghhhhhhh
-------------->siedze i rycze Zmień numer telefonu. Brak kontaktu jest lepszy przy rozstaniu.

Gość no więc
tak, znam te słodkie teksty i wzruszające deklaracje :p Bóg jest tylko jeden, nie ważne, czy nazywa się go Jahwe, czy Allach tylko że... no właśnie................ całą ta otoczka religijna i kulturowa

Gość Polki są strasznie głupie
Biorą sobie dzikusa a potem płaczą, że zmarnowały sobie życie.

Gość jaa teeeez
u mnie nie bylo smsow. Stwierdzil, ze uszanuje moja decyzje, ze rozumie...ja plakalam i szarpalam sie. Ale myslalam, ze zapomnial...po 3 miesiacach napisal: "nie wroce juz do tego tematu. Ale czy naprawde nie ma dla nas przyszlosci? ja nie wiem jak mam zyc bez ciebie..."

Gość dzisiaj lepiej
już ?