Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaa_255

Zapach ...

Polecane posty

Gość Monikaa_255

Czasem odczuwam intensywny, nieznosny zapach, który czuć od jego penisa - wydaje mi sie, ze się nie myje - jak sie kochamy to jego sperma zasycha, potem sie nie myje i drugiego dnia tak śmierdzi! Jak mam zwrócć mu uwagę by dbał o higienę? Czy w taki sposób mogę sie czymś zarazić??

Gość upppppppppppppppppppppppppp
nom raczej tak.. A ile z nim jestes?? moze tak wspołna kąpiel przed??

Moze to jakas infekcja .... zaproponuj mycie sie razem zanim macie seks, jak nie pomoze niech idzie do lekarza

Gość Monikaa_255
Jesteśmy już razem dwa lata, wcześniej dbał bardzo o higienę, zawsze ładnie pachniał, a teraz nie, kochamy sie jednego dnia, a drugiego smierdzi, czasem też i trzeciego i wtedy już nie mozna wytrzymac, nie chce Go urazić, nie wiem jak mu to poweidzieć!

Gość to się może źle skończyć dla
Ciebie - nabawisz sie grzybicy, albo coś takiego

Gość Monikaa_255
A Ktoś się z takim czymś spotkał ?

Gość Hejka ___
nie mow mu.. tylko weźcie wspólna kapiel :) ja tez jestem 2 lata no prawie :) i nigdy bym mu nie powiedziala dba o higiene ale nieraz tak maja ze np jak rozmawiam z nim wieczorem przez fon to on sie podnieca i niekiedy mu wypływa wiem to i na 2 zien jak rano przyjdzie to tez i bierzemy razem wspólnie prysznic

Gość Monikaa_255
No tak, ale nie zawsze mamy taką mozliwośc, nie mieszkamy razem, a czasem nas poniesie w takim miejscu, ze nie ma mowy o prysznicu :(

to np wtedy sie nie znizaj az tak bardzo czuc?? o albo Kup mu jakis fajny meski zel i powiedz ze fajnie by było jakby sie niem umył bo slicznie pachnie a Ty na niego lecisz i takie tam techniki

Gość Monikaa_255
Czuć niestety już aby zdejmie spodnie :( Tak sobie mysle, ze juz nie dba tak o sobie jak kiedyś, mozę mu już mniej zalezy - chciałabym aby było tak jak na początku.

napewno zalezy tylko teraz wie ze juz jestes jego i juz.. ze nawet to Ci nie przeszkadza.. Nie wiem co Ci poradzic.. ja tez z moim nie mieszkam a kochamy sie jak jestesmy sami.. Moze on sie myje tylko nie dokladnie? ja tam nie czuje ale kazdy facet inny zapach.. ehh podobno

Gość Monikaa_255
dzięki Uppppppppppppppppppppppppp

Gość Yoggy
kurde...:( powinnaś chyba same ferromony czuć???;) też jestem za tym żebys mu kupiła fajny żel ale....nie dawała mu!!! jeszcze rzuci gdzieś u kont i szkoda tylko zachodu...:( niech on lezy u Ciebie;) i za każdym razem co bedzie u Ciebie weż razem z nim prysznic:D mozesz nawet sama w tamtym strefach go dopucować;) myślę że nie będzie miał nic przeciwko;) może nawet zacznie Cię prosić o wspólne myju-myju;) hehe tak czy siak... warto spróbowac:D

Gość jajajajjakaa
hej Monika skąd jesteś?

Gość Monikaa_255
a czemu pytasz?

fuuuuuuuj chyba zwymiotuje, jak mozesz cos robic z takim brudasem, jak mu powiedzeic delikatnie?? dżizas jakie delikatnie mówisz po prostu \"kochanie chcesz seksu umyj ptaszka\" i po sprawie, jestescie razem 2 lata i masz takie problemy:O

Gość jajajajjakaa
a tak :) może jesteś z Radomia?

Gość Monikaa_255
Nie z Radomia :)

Gość Monikaa_255
Tak jestem z nim i bede - on jest kochany, a ten zapach jest niczym w porównaniu z tym jak Go kocham!

Gość Goniola
Wiesz, ja się kiedyś z czymś takim spotkałam, w przypadku tego mojego kolesia to było tak, że on był bardzo owłosiony i jak się pocił czy coś to po prostu zapach wchodził w te jego kudły i długo się utrzymywał. Rzuciłam kiedyś hasło, że strasznie by mnie kręciło jakby podciął te włosy no i to zrobił :) I problem przestał istnieć, bo ogólnie koleś się mył. Tylko wiesz, ginekolog mi kiedyś mówiła, że zbyt intensywny zapach może mieć jakieś podłoże grzybiczne, więc może uważaj... Powodzenia!

Gość Monikaa_255
Dzięki bardzo. Dlatego zapytałam czy mi cos "grozi" grzybica albo jakas infekcja! Czasem jest okej a czasem czuć od niego ten zapach!