va_neska 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 powiedzcie mi czy kobieta która jest w ciąży powinna mieć zmieniony kolor brodawek na ciemniejszy i w jakim tygodniu to sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
va_neska 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 mam pyta jeszcze odnośnie temperatury w pochwie w pierwszych tyg ciązy? czy przed miesiączką temperatura w pochwie sie obniża czy zwiększa??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1979 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 Jesli NIE jestes w ciazy, to tempka opada przed okresem. Jesli jestes w ciazy, to sie utrzymuje na wysokim poziomie (czyli jest stala- wysoka). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
va_neska 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 ja mam teraz 18 dzien cyklu i temperatura w pochwie wieczorem wynosi 37,2 - wczoraj a dzis juz 37,4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga1979 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 To jeszcze nic nie znaczy. Ciaza jest prawdopodobna, gdy taka wysoka tempa utrzyma sie min. 16 dni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
va_neska 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 aha. dobrze. dzieki za informacje.pozdro:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
va_neska 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 czy ktos moze mi jeszcze napisac o tym kolorze brodawek? z góry dziekuje za odpowiedzi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczna księżniczka 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 z tego co ja wiem to ciemnieje otoczka sutków,staje sie taka bardzo brazowa,to się dzieje w pierwszym trymestrze ciąży.wczesniej masz zwiekszenie wrazliwości piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach