Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juklita18

zaewroty glowy

Polecane posty

Gość juklita18

dziewczyny ratujcie.wcoraj ok 18 na ulicy napadły mnie zawroty glowy,ledwo doszlam do domu.nie wiem skad to sie wzielo.wrocilam do domu,polozylam sie i troche spalam ale dzis rano jest strasznie,nie wiem co robixc,wypilam kawe,wzielam tabletke na uspokojenie ale to nic nie daje.czy sa jakis sposoby zeby to zlagodzic? do lekarza maoge isc dopiero po poludniu

Gość zosienkaaa
zapewniam Ciebie, że to od pogody !!! Wypij kawe to trochę lepiej będzie - też tak mam !!!

Gość m+k
mam zawroty głowy od 10 lat.....środki przeciwlękowe zarzywam wszystkie wyniki, sercowe, morfologia itp. dobre lekarzepostawili na nerwice lękowa, innych chorób prócz niskiego cisnienia nie znalezli ( 100/50) a te zawroty głowy powoduja u mnie niesamowity lęk zrób badania, nawet okulistyczne

Gość guaranaaaaaaaaaaa
dobrze pobudza kawa z guarana albo tabletki meteo dla osob wrazliwych an pogode tez mialam takei zawroty a juz w czasie okresu to wielka meka ale przeszlo narazie :)

Gość kulka 35
ja tez mam co jakis czas silne zawroty glowy,trwaja czasem nawet kilka godzin i tak naprawde nie wiem od czego zrobilam wszystkie mozliwe badania ,zaliczylam szpital,kilka wizyt prywatnych u neurologa i nie wiadomo od czego to .Jedyne co zle mi wyszlo to za maly poziom zelaza i co jakis czas musze je kontrolowac i ewentualnie przyjmowac.To jest okropne nie moge polozyc nieraz glowy na poduszce zwlaszcza na plasko jak leze na plecach.Ja jezeli mam taki atak silnych zawrotow biore krople homeopatyczne Vertigoheel.najpierw przez 2 godziny co 15 minut 10 kropli a potem przez kilka dni juz rzadziej np.3 razy dziennie.Tak mi polecil lekarz.Ale najlepiej wiadomo skonsultowac sie z lekarzem.Zycze zdrowka!