Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juklita18

pomozcie

Polecane posty

Gość juklita18

dziewczyny ratujcie.wcoraj ok 18 na ulicy napadły mnie zawroty glowy,ledwo doszlam do domu.nie wiem skad to sie wzielo.wrocilam do domu,polozylam sie i troche spalam ale dzis rano jest strasznie,nie wiem co robixc,wypilam kawe,wzielam tabletke na uspokojenie ale to nic nie daje.czy sa jakis sposoby zeby to zlagodzic? do lekarza maoge isc dopiero po poludniu

wypiłaś kawę = podniesienie ciśnienia, tętna wzięłaś tabletki na uspokojenie = obniżenie ciśnienia i tętna najpierw może się zastanów, a potem działaj albo nie rób nic, jak masz fundować organizmowi takie atrakcje tym bardziej, że organizm czuje się nienajlepiej jeśli tak źle się czujesz, to idź do lekarza od razu i nie czekaj do popołudnia, tym bardziej, jak masz takie pomysły na poratowanie zdrowia

Gość juklita18
ale ja siemecze juz od rana i nie zrobilam tego raz po raz.Czy to moze byc z nerwow?

Gość mała mamaba
może być na tele nerwowym. Moja przyjaciółka cierpiała na straszliwe bóle głowy włącznie z zawrotami i omdlaniami. Przebadano ją dokładnie , nic nie znaleziono. Wreszcie podejrzewano że to może być na tel nerwowym (fakt miała wtedy sporo strsów) i trafiono. Odpoczynek + tebletki na uspokojenie pomogły. Ale i tak radzę iść do lekarza i to koniecznie. Dużo zdrowia :-)