Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywirusekkk

Poleccie dobry antywirus!

Polecane posty

Gość antywirusekkk

dzis moj norton antywirus przestal dzialas bo mialam darmowa wersje. I co teraz moge zainstalowac,aby chronilo mojego kompa!? pomozcie?:)

Gość kasperski

Gość może nie powinnam
ad aware se

nod32, kosztuje jakies 150 zł, ale jest thebeściak wyłapie wszystko i nie zamula kompa

Gość płócienne majtki
Nod32 ma miesięczna wersję testową

Gość ad-aware to nie antywirus
po cholerę udajesz eksperta? sama nie masz o czymś pojęcia, to nie doradzaj innym.

Gość poradze tak
ad-awer to dobry program do usówania smieci zbieranych na kompa z netu , a na Noda32 który jest darmowy w necie jest na miesiąc jest sposób zeby stał się wersją na 16000000dni. ( z ilością zer sie nie pomyliłem) , dobrym programem aby kompa utrzymywać w czystości jest EasyCleaner . Na swoim kompie mam 50 programów jak bym mósiał za karzdy płacic to bym zbankrutował ale wszystkie mam z netu więc nie piracki a jezeli program jet w wersji demp lub ma klucz to wszystko mozna znaleść na necie : keye , craci seriale, numery aktywujące , mozna szukać na stronach polskich i zagranicznych nawet bez znajomości jezyka. Kurcze troche się rozpisałem ciekawe czy komuś bedzie się chciało czytać.

Gość poradze tak
no niestety zawsze z ortografie miałem na 80% na odwrót ,

Polecam zestaw: AVAST + AD-WARE (Lavasoft) Darmowy do użytku domowego. Obydwa programy całkowicie po polsku (w przypadku Ad-Ware należy ściągnąć łatkę PL). Avast to pakiet z monitorem sieci, firewallem, ochroną poczty (łącznie 7 składników, można wybrać). Potrafi sprawdzać system zanim się wczyta i robi tak pierwszy raz domyślnie. Aktualizuje się sam, co kilka dni, czasem codziennie. Można go pobrać tutaj: http://files.avast.com/iavs4pro/setuppol.exe Ad-Ware służy do usuwania robaków, należy go uruchamiać co jakiś czas. Można go pobra ć stąd: http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10045910.html?part=dl-ad-aware&subj=dl&tag=top5 Należy kliknąć na linku \"Download Now\".

Co do Antivira - nie polecam. Proponuję pobrać avasta i sprawdzić system. Avast znajdzie wirusy, których Antivir nie zauważył.

Heh no mi Avast sporo przepuścił a AntiVir jak narazie nie :) Co do Firewalla mam Outpost i uwazam ze jest najlepszy z jakich miałam do tej pory :)

xaxaxa., a kiedy to było? Bo Antivir to był tak 3 lata temu najlepszy antywirus, ale teraz niestety...

a ja troszke z innej beczki.............mam noda 32 , spybot search and destroy i ad-aware. Czy myszę jeszcze miec jakiegoś firewall\'a, bo ten windowsowski mi się nie aktualizuje (musiałam automatyczne aktualizacje wyłaczyć. Potrzebny firewall...........a jesli tak to jaki?

Nod32 posiada zabezpieczenia, kontroluje wychodzące i przychodzące informacje, więc jeśli mu ufasz, to po inny firewall niepotrzebny. Ten w XP kontroluje tylko wychodzące a nie przychodzące - działaw jednąstronę.

Gość trzymamn kciuki
kaspersky is the best:)

Gość o bozzzzeee
Chce ad wara sciagnac ale nie wiem jak i co-pomoze ktos?

Gość joasia4786
Moim zdaniem najlepszy obecnie jest antywirus G DATA ma dużo ciekawych opcji i w ogóle sprawnie chroni nasze kompki

Gość misiek4286
Podobnie jak niektórzy polecam G Data. Nie dawno otrzymałem go do testowania i muszę przyznać, że spisuje się całkiem dobrze. Mój komputer jest lepiej chroniony niż nigdy dotąd. Wcześniej używałem tylko bezpłatnych wersji antywirusów, które nie rzadko mnie zawodziły.

Gość hudy 23
Ja podobnie jak misiek4286 otrzymałem do testowania G Data i muszę przyznać, że jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony.

kasperski nod32 gdata inne zabezpieczenia FileGuard 1.0.4 Trojan Remover Outpost Firewall Pro

Gość MollyRybik
hudy 23 - a wiesz może na jakich silnikach on pracuje?

ja przerobiłam już chyba wszystkie darmówki, jakie były na rynku i się w końcu zdenerwowałam... teraz mam Pandę IS 2009 i cieszę się, że zainwestowałam. przynajmniej już się nie muszę o nic martwić.