Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholercia

Cholercia, znowu to samo... Już nie mogę!

Polecane posty

Gość cholercia

Kilka lat się leczyłam z powodu za wysokiej prolaktyny, za wysokiego testosteronuu i za niskiego progesteronu. No po prostu nie miała okresu... A teraz pół roku temu odstawiłam Duphston, okres miałam co jakieś 32-38dni, czyli spoko:) Po 6. cyklu (czyli teraz) ok. 15 dnia wydobywa się ze mnie jakaś brunatna mazia, tzn. śluz z odrobiną krwi... Już nie mogę! ile lat mozna brać tabletki???:o Mam 21 lat. Nigdy nie doprowadzę się do porządku??? Zawsze będę jakimś mutantem z przeżartą watrobą???😭 Poczekam chyba na okres, zobaczę czy go dostanę, a jak nie, no to i tak będę musiała iść do lekarza....:( Może to nic takiego? Może mimo tego dziwnego krwawienia dostanę okresu? Powiedzcie, czy to jest możliwe?

Gość to jest mozliwe
to mogło byc krwawienie zwiazane z owulacja

Gość cholercia
ale to było takie minimalne krwawienie, trwa już 3ci dzień:( Kiedyś miałam tak, że przez 3 miesiące nie miałam okresu, ale taka krew leciała ze mnie przez kilka tygodni...:( Martwię się, żeby to znowu nie było to:(

Gość cholercia
a od czego powstaje krwawienie przy owulacji?

Gość poszukująca Ania
a co to jest ten Duphston? bo zdaje się, że mam ten sam problem. poszukuję dobrego endokrynologa we wrocławiu - założyłam topik pod tym samym tytułem.