Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysztof Ignacy Wołyszko

Witam jestem psychobioenergoterapeutą, wyjaśniam sny

Polecane posty

Gość zanim
Jeżeli już to Bułłyszko, ale ty waćpan jesteś podszywaczem jeno...

Gość patronka
mnie sie kilka razy sniło, ze moj tata nie zyje, a on zył, przezył zawal, i jakos nigdy ten sen nie był oznanaka tez ze ktos inny umrze..ale czesto mi sie o sni..

Gość cmentarz oznacza
postępowanie w przeszłości, które ma wpływ na nasze dzisiejsze zycie. to wspomnienia, których trudno się pozbyć, sprawy nie rozwiazane, zwiłe, z którymi nie potrafimy sobie poradzic.

Gość jamnik123
ptaki to u mnie zawsze wiadomości... oprucz kury, kura to głupota :-)

Śmierć - Kres pewnego okresu w życiu i zapowiedź zbliżających się istotnych zmian; podjęcie radykalnej decyzji; Przywoływać - wkrótce znajdziesz się na językach plotkarek; Widzieć - nędza i bankructwo; Dla chorego - ostrzeżenie przed nieszczęściami i niebezpieczeństwami lub musisz bardziej uważać przy zawieraniu nowych transakcji czy interesów; Kogoś bliskiego - stale i niepotrzebnie lękasz się swoich wrogów.

Gość jamnik123
nie jest probleem przytoczyc formułke, trzeba ja umiec powiązać z rzeczywistością.

Gość Javanna
A mnie sni się ostatnio co noc mój mąż, z którym jestem w trakcie rozwodu. Jest za każdym razem z narzeczoną (za każdym razem inną). Sny są bardzo wyraźne, kolorowe. Np dzielimy nasz majątek, idzie nam doskonale, bez zgrzytów i oboje jesteśmy zadowoleni. Wtem ona się wtrąca i mój mąż zaczyna brak jej stronę i stawiać jakieś wygórowane żądanaia, jakby nie był sobą, jakby moje uczucia w ogóle się nie liczyły ( w realu liczy się z nimi bardzo). Albo przychodzą do mnie w gości i ona niszczy mi podłogę a on oskarża mnie, że to moja wina, bo nie powiedziałam jej, że tak to może się skończyć i że jestem niegościnna i się czepiam bezpodstawnie. Zawsze bierze jej stronę a ja czuję się bezradna, bezsilna. Mimo rozwodu stosunki między nami w realu nie są złe, liczymy się z własnymi uczuciami, ważymy słowa... O co chodzi???

Gość to jakas bujda
co to za tlumaczenie snow, hasla moge sama znalezc w necie, zaden problem, chodzi o wytlumaczenie konkretnego snu, powiazan sytuacji, czego w senniku sie nie znajdzie, pan podaje tylko hasla, tak to i ja potrafie:P

ech nie wazne widze,ze taki opis ci nie wystarczyl,zle to zinterpretowales ale nie wazne w sumie to ja tez mam sennik,ale i tak dziekuje

Gość marcinek z e
snil mi sie bialy kot. kot byl w mieszkaniu i sie mnie bal. uciekal przede mna. co ten sen oznacza? dodam iz za mlodu strzelalem do kotow z procy ale nie sadze zeby to mialo zwizaek z moim snem ;P

Kościół - Złe wieści lub nowina o śmierci; Stawiać - duża radość lub honor i powodzenie; Wchodzić - spełnisz dobry uczynek; Przebywasz w nim - masz przyjaciół, którzy chcą Ci pomóc; Jesteś w nim w żałobie - czeka Cię wesele; Pełny - Pociecha w cierpieniu; Modlić się - wróży pociechę; Zniszczony - niedostatek; Dawać na ofiarę - szczęście; W nim pogrzeb - złe perspektywy na przyszłość.

Gość jamnik123
sny nie musza być proroctwem , najczęsciej są odbiciem, biezacych wydarzen zaprzątających nasze myśli

Kot - Fałszywy przyjaciel lub zdrada rodziny; Śpiący - spełnienie życzeń; Dla panny - Twój ukochany jest przebiegły i podstępny; Dla mężczyzny - Twoja ukochana to sekutnica i będzie Tobą dyrygować; Dla kupca lub przemysłowca - masz nieuczciwych i niewiernych pracowników; Kotka z kociętami - oznacza liczną rodzinę; Zabić - obalisz zamiary wrogów; Zabić kotkę - obalisz nieuczciwe zamiary wrogów; Zadowolony - wokół Ciebie czai się fałsz i obłuda; Miauczący - czeka Cię jakiś pogrzeb; Chudy lub wynędzniały - złe wieści od nieobecnego; Biegający - smutna wróżba; Walczące ze sobą - uważaj, bo możesz być okradziony lub zdradzony; Być napadniętym - wyprzesz się przyjaciela; Być podrapanym - będziesz miał przeciwności i uważaj na oszustów; Zabijający mysz - ominie Cię niebezpieczna przygoda; Czarny - zły omen, nieszczęście; Głaskać - Spotkasz się z niewdzięcznością otoczenia; Miauczenie słyszeć - ostrzeżenie przed nadchodzącymi nieprzyjemnościami; Słyszeć kocią muzykę - spadną na Ciebie przekleństwa bez powodu; Grać kocią muzykę - złe następstwa Twojego czynu; Mały kociak - szczęśliwe zdarzenie lub zapowiedź szczęśliwego choć zmiennego życia; Kociak drapie lub gryzie - ukochany (a) jest zmienny i lekkomyślny lub przykry w pożyciu.

Gość Javanna
Panie Krzysztofie, nie kościól tylko mąż i jego narzeczona :-) oraz cała ta sytuacja.... Co to może znaczyć ???

Gość MALA MEEEE
a ten sen prosze o analize dokladną ..wiem co oznacza cemntarz itd ale co moze znaczyćtaki sen dokladnie.. BŁAGAM O WYTŁUMACZENIENIE MEGO SNU: SNILO MI SIE ZE opuscilam wyklady z kolezankami jakies choc chcialam zostac na nich i znalazłam sie na cmentarzu bo chcialam odwiedzic grób dziadka który nie żyje..snilo mi sie ze nie mogła mznalezc tego grobu i spotkalam wujka mego(syna dziadka tam jak stakl z jakims facetem na cmentarzu i plakalam i pytalam gdzie ten grób bo cche tam iśc a on mi pokazal i zapalilam znicz i strasznie plakalam..nie wiem co ten sen znaczy ale mój dziadek umarł 3 lata temu a ja do dzis nie moge sie z tym pogodzić.. ale w tym snie snilo mi sie tak jakby on dopiero umarł i ja nie wiedzial mgdzie ten grób jest..prosze o analize mego snu...

Gość jamnik123
marcinek, ten kot to osoba próbujaca sie z toba zaprzyjaźnic ale brak jej / jemu pełnego zaufania do ciebie...

Gość jamnik123
javanna, Twój rozwód jest dla ciebie obecnym problemem, to może przekładac się na sny...i tyle

Gość sfsdfdfd
a co oznaczają wilki snily mi sie wilki jeden maly i drugi duzy.. ja te wilki widzialam jak biegły i chcialam je ocalic jakby..

Gość jamnik123
małą mee piszesz, że n ie możesz do dziś się pogodzić ze śmioercia dziadka - masz odpowiedź - dlatego nie możesz znaleźć jego grobu. Czy przed jego smiercią nie naduzyłaś jego zaufania? Opuszczone wykłady, to ucieczka przed naurzuceniem jakiegos modelu wychowania..

Gość jamnik123
zwierzęta najczesciej symbolizują osoby z naszego otoczenia

Gość Jagódka 09
śni mi sie często ze jeżdzę na wózku inwalidzkim, i nie mogę chodzic, co to może oznaczac ??

Gość okienko
śniło mi się ze jestem w ciązy i bede miała sześcioraczki:) ale chciałam zrobić aborcję. ????? jak mam to rozumieć?

Gość jamnik123
jagódka masz problem z osiągnięciem jakiegoś celu . Ale osiągniesz go , chociaż bedziesz musiała włozyć w to wiecej trudu niż inni.

Gość jamnik123
ciąza - nowe pomysły , idee, plany. ale aborcja - sama możesz im zaszkodzić i. Więcej odwagi w dążeniu do celu i nie bój sie wdrażać w zycie nowych, nawet nietypowych orginalnych pomysłów. Działaj.

Gość juz kilka razy
sni mi sie ze mój mąż mnie zdradza co to znaczy?

Gość jamnik123
Taki sen może odzwierciedlać Twoje leki. Możesz czuć sie bardzo uzależniona od męza i brak Ci poczucia bezpieczenstwa na wyoadek gdyby chciał Cię zostawic. Taki sen jednak zwiastuje jego przywiązanie do Ciebie. często sny o zdradzie czy śmierci należy interpretować na odwrót..