Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaa_20latekkk

możliwe?

Polecane posty

Gość 23letnia ewa-wawa
ja czytając zapytanie nie widze zadnego bania się dziewczyny gdzie to widzicie dziewczyny i oco te kłótnie anka 20 pyta o rade anka 20 nie przejmoj sie napewno nie jestes w ciązy tez tak robimy i niema a to byly twoje dni nieplodne wiec bedzie oki :)

Gość Ankaa_20latekkk
nie poniżam sie do waszego poziomu

bo co bo bierzemy tabletki to ty nas tez zwyobrazalas sama pokazalas jaki masz poziom. i jeszcze te poglady ze dziecko uposledzone bedzie albo w ciaze nie zajdziemy. nie przekazuj herezji najpierw doczytaj. do tego dostalas kalenadarzyk do wyliczenia dni plodnych a ty co dalej sie stresujesz a potem gadasz ze dziecko dla ciebie to nie bylby problem. no to w koncu o ch ci chodzi?

Gość dziewczyna_19
jak juz to "nie zniżam", bo ponizam ma zupelnie inne znaczenie, ale co tam, jest miło:) magija85, mam dokladnie takie samo stanowisko jak Ty. tabletki najnowszej generacji nie sa takie jakie zazywaly kobiety 30-40 lat temu. niektorzy zyja widze w jakiejs glupiej obludzie, ze seks bez zabezpieczenia nie jest grzechem.. dziewczynko, zamias wskakiwac facetowi do wyrka lepiej pogadaj z nim o zabezpieczeniu, no chyba ze sie wstydzisz, bo to dosc popularne stanowisko (wstydzic sie mowic, a nie robic- zenada). naprawde zastanawiam mnie tylko po co zalozylas ten topic, skoro ciaza nie bylaby dla Ciebie powodem do paniki czy strachu. odpowiedzi na to czy jestes lub nie w ciazy na forum nie znajdziesz. nie wiem czy wiesz ale istnieje taka instytucja jak poradnia ginekologiczna i w razie jakichkolwiek podejrzen tam trzeba sie udac, by dostac fachowa informacje, bo tu, jak sama stwierdzilas, jest niewielu normalnych (i znow nasuwa sie pytanie, po co zalozylas temat skoro nie ma ty ludzi normalnych ktorzy odpowiedza na pytanie). i naprawde radze pomyslec o konsekwencjach zanim wystawisz tylek, bo dla Ciebie ciaz faktycznie moze nie byc problemem, ale ciakwe jak zareaguje twoj facet (podejrzewam tak samo odpoeidzialny jak i Ty, bo przeciez nie łąska zalozyc prezerwatywe...). juz nie spomne o chorobach. on Cie nie musi zdradzac, wystarczy ze wejdzie do niezbyt czystego jeziora, wystarczy ze sie nie umyje i tak zarazi Ciebie. a od czego kobiety lapia zakazenia, zapalenia pochwy? miedzy innymi od brudnych penisow. wiec jesli w pierwszym rzedzie nie chodzi Ci o zapobieganie ciazy to dziewczyno zadbaj o swoje i jego zdrowie.. naprawde, mamy XXI wiek a niektorzy maja pogday jak w sredniowieczu.

Gość ja mam 19
bardzo ładnie to napisałaś dziewczyna_19 popieram. Gdyby dziewczyny tak naprawde nie mogły zajsc w ciaze to Wycofaliby tabletki. ehh widze ze niektore 19 sa dojżalsze naprawde

Gość mogę cos napisac
a ja uprawialam petting z chlopakiem w 11dniu cyklu- moje cykle trwają 32-41dni. Byla mozliwosc dostania się spermy do drog rodnych...ale wydaje mi się ze to byl dzien nieplodny przy moich dlugich cyklach. Myslicie ze powinnam się bać?