Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gwiazdeczkaaa

CO BYŚCIE ZROBIŁY JAK ON BY WAS TAK KRZYWDZIŁ?

Polecane posty

Gość Gwiazdeczkaaa

Mam do Was pytanie czy kochałybyście swojego faceta i były z nim nadal jesli on by Was poniżał i szarpał, czasem uderzył ale nie w twarz? Potem przepraszał i żałował ale w nastepnej kłótni znów nie kontrolowal siebie i robił Wam ogromne przykrości i zadawał ból. Pomyslcie ze kochacie go bardzo, spedziliście razem kilka lat. Co byście zrobiły? Proszę wypowiedzcie sie.

Gość sratatatata
Uwolnij sie szybko od niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozniej bedzie jeszcze gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sfsdfdfd
dziewczyno ja mialam takiego faceta choc kocham go nad zycie i dzieki tej kafeteri i dziewczynom ktore mi doradzily zerwalam z nim potem moze byc tak jak a tą laskązabitą w szkole niestety mój tez przepraszal i c oz tego nigdy si e niepoprawil..

Gość zostaw on się nie zmieni
...chyba że na gorsze...

Gość sfsdfdfd
mój tez mniekochal nad zycie i byl super i opiekunczy kochany ale gdy cos nie gralo ponizal mnie i nawet nożem straszyl kilka razy..nieraz popychal i szarpal i mialam siniaki..nie uderzyl w twraz nigdy ale popychal na ziemie i rzucal...mówil wariatko itd..nie mial szacunku widocznie..boli mnie to bardzo..

Gość Gwiazdeczkaaa
do autorki powyżej- dokładnie tak to wyglada:(

Gość jaki stres
gwiazdeczko pisz dokladnie co on robi

Gość Schatje
To , ze obiecuje i przeprasza nie zmienia faktu , ze dalej robi tak samo.Nie czekaj i odejdz poki jeszcze mozesz, bo moze byc za pozno.

Gość Gwiazdeczkaaa
bije a pozniej mam siniaki tylko nigdy nie w twarz, szarpie, wyzywa, obwinia o niestworzone rzeczy. Ale jak jest dobrze to jest kochany!

Gość Gwiazdeczkaaa
on zawsze powtarza ze on mnie wcale nie uderzył, ze to nie jest bicie

Gość jaki stres
a ile jestescie razem?uwierz mi znam sie na tym on nigdy sienie zmieni on bedzie zawsze obiecywal ..przepraszal .. NIGDY SIE NIE ZMIENI TRWALAM W TYM BAGNIE 10 LAT AŻ TARGNAL SIE NA MNIE Z NOŻEM I PRAWIE ZABIL:( BYL SUPER I MILY ZAWSZE I SPOKOJNY NIBY..odejdz poki mozesz prosze..

Gość Gwiazdeczkaaa
5 lat

Gość dobrze ci radze odejdz
dziewczyno to jest przemoc..zrozum blagam. kazdy facet który bije tak robi..potem przeprasza itd. kochany i super jest jak jest dobrze..

Gość opowiem ci moja historie
jestem z nim 5 lat ponad ..na początku bylo cudownie to jest wielka milosc prawdziwa..on kocha mnje a ja jego tak bardzo ze nie da sie opisac słowami na poczatku byl opiekunczy dalej jest... jest poprostu idealem chłopaka ..ale kiedy nie gra coś obwinia mnie o romanse z kolegami a ja nawet pojecia niemam o co chopdzi..rzuca mna na łożko ..sciska .cale rece posiniaczone nieraz mam.. kiedys wali mą głową z tylu o okno ..jak sie wkurzy to jest inny potem kleczy blaga przeprasza z ejuz nigdy ze nie wiedzial co robi ,ze sam nie wie jak sie to dzieje ,ze nie ma na to wplywu.,, ja mu z akazdym razem przebaczam. i nigdy sie nie ;poprwail ciagle obiecuje ale zawsze powtarza te błedy.. tyle razem przezylismy pieknych chwil..a on mnie teraz tak traktuje ..nie wiem czemu..ale czuje sie podle..bo wiem ze mnie kocha nad zycie ale czemu taki jest nie wiem..

Gość ccacsac
kopła bym go w dupe:-| i to odrazu

Gość fsdgfdg
mój idento jak wasz sie zachowuje..] dlaczego?o co chodzi? gwiazdeczko a czy ty nie wiesz czasem czy twój facet pochodzi z rodziny patologicznej albo rowodowej>?prosze napsiz to wazne

Gość fsdgfdg
albo rozwodowej//

Gość Gwiazdeczkaaa
do opowiem wam moja historie - to samo jest u mnie. Nie jest z rodziny patologicznej ani rozwodowej. Jego mama jest wspaniała, jedynym problemem moze byc ojciec ktory byl zły dla niego jak był mały.

Gość obydwie kaszaloty
to dlatego cie bije bo jego ojciec byl zly dla niego...

Gość HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
zuciłabym go juz dawno

Gość gwiazdeczkaaa
dziekuję Wam za wsparcie