Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka_kuca

bezpłodność a leczenie w anglii

Polecane posty

Mieszkam tu od ponad roku i mam stała prace. Od 3 lat z mężem staramy sie o dzidziusia. Chcemy zacząć tu ale nie wiem jak sie tu to odbywa. Czy to jest płatne czy bezpłatne itp. prosze o pomoc w zdobyciu informacji.

Czesc . Idz do swojej przychodni niech Ci dadza adres kliniki planowania dziecka oni udziela Ci wszystkich informacji i pomoga. Leczenie w Anglii jest bezplatne

dzięki bardzo, mam jeszcze jedno pytanie czy najpier musze sie zarejstować do lekarza ogólnego zeby wogole spotkać sie z jakimś ginekologiem

Podejrewam ,ze w przychodni i tak bedzie chcial rozmawiac z Toba lekarz ogolny,a potem on po rozmowie bedzie decydowal co dalej. Doradzam ta klinike oni sa tam specjalistami.

chciałam zapytać czy leczyłaś sie tu, i czy przyniosło jakies skutki i jak to leczenie wyglada tu taj

masz swojego Gp? ja mysle, ze po prostu dadza ci nr telefonu do kliniki, a potem kaza czekac na list od nich. Tu wszystko listami zalatwieja. POwodzenia

Majcka nie leczylam sie tutaj bo nie mialam potrzeby na szczescie nie wiem jak leczenie tutaj wyglada moze ktos ci doradzi. W czerwcu urodzilam synka ciaza byla prowadzona w Anglii i tutaj tez rodzilam chwale sobie i nie moge narzekac. Powodzenia .