Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokochanel

na jeźdźca...

Polecane posty

mam pytanie do kobiet- czy ta pozycja nie sprawia wam problemów?? mi jest ciężko z szybkim tempie podnosić i opuszczać biodra... jakie wy macie na nia sposoby??

Gość Ale wieje
ja sie unosze na kolanach -dól -góra.To jest kwestia czasu i przyzwyczajenia.Kazdy robi to w taki sposób w jaki mu wygodnie.Mi osobiscie unoszenie na kolanach w góre,dól bardzo odpowiada.Albo przytulam sie mocno i wałkuje;) he he

Gość Ale wieje
Do tego jak moje kochanie zacznie jeszcze podemną ruszać pupą-dosłowenie ''Torpeda'' i mówie mu ze ja w tej pozycij rządze...i ma sie nie wtracać a on zawsze mówi dobrze kochanie ''przepraszam'' :P

Gość analistka
najgorsze jest to ze ja w tej pozycji nie czuje penisa....i skoro mi nie jest dobrze to mysle ze facetowi tez nie jest dobrze a to dziwne bo on pode mna wydaje nieartykulowane dzwieki rozkoszy- nie wiem czy tak mu dobrze czy udaje?

Gość ale wieje
a mi sie wydaje ze facetowi nie trudno o rozkosz,im prawie zawsze dobrze.Tak mi sie bynajmniej wydaje:) a na jezcca tez powinien sie znaleśc sposób zebyś go zaczeła czuć.trzeba poprostu kombinować z ruchami:)

Gość meduzaaa
Słuchajcie może to dziwne, ale ... ja nie poruszam się w rytmie góra - dół, a raczej do przodu i do tyłu :) Czy to normalne ? :):) Dla mnie jest super. Polecam

to moja ulubiona pozycja :) ale zeczywiscie na poczatku nie wychodzila. Moze dla tego ze troche glupio sie czulam...ale spoko za kazdym nastepnym razem bylo lepiej

meduzaaa, ja mam podobnie, z tymze nie dokladnie przod tyl ale bardziej pod katem.

Gość sexy mf
super pozycja:) uwielbiam tak sie kochac:0) wiecie dlaczego?bo czuje,ze mam nad nim kontrole...i lubie widziec to podniecenie na twarzy...mmmmmm....jak patrzy na mnie,na moje nagie cialo....mmmmrrrrr super pozycja!!!! :)

Gość sexy mf
kokochanel poruszaj sie tak jak mowia laski - w przod i w tyl bardziej,bez przesady z tym gora-dol:D

Gość sexy mf
to jedyna pozycja w ktorej mam ZAWSZE orgazm pochwowy:):):)

Gość taka jedna 18
ja rowniez robie w przod-tyl 'ujezdzam' go.. jest super mrrrr

Gość maz mi czasem pomaga

no pewnie ze w przod i w tyl daje najwiecej przyjemnosci bo wtedy najbardziej stymulowana jest lechtaczka!suuuper!zawsze dochodze!:-) zycze samych orgazmow

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a dla mnie to n a j g o r s z a pozycja:O zazdroszcze wam...

Gość dorsonek
to najbardziej zajebista pozycja;-P mam najlepszy orgazm....noooo i ja rządze :-D ps. koliste ruchy też są dobre :-)

to najlepsza pozycja zaraz po tej.... partnerka na plecach, facet na kolanach i i ona zarzuca nu nogi na szyje to dopiero odjazd :D

Gość ale wieje
mysle ze napewno.Bo np to o czym mówicie przód tył tez mu bardziej ugniata ptaszka...jak nam stymuluje łechatczke. o On sie podemną bardzo szybko porusza jak jestem na górze-ale juz powoli doruwnuje mu kroku-a pomysleć,ze nie przepadałam za tą pozycja:) to jest dobre cwiczenie na uda: góra dół:) Ostatnio tez lubie na od tyłu-na kleczka albo na stojąco,na stojąco musi sie na paluszki wspinać bo ja jestem od niego mniejsza troszke:) Lubie tą pozycje -a najlepiej jak wchodzi mocno i mocniej,głebiej i głeboko. Najlepiej mi sie dochodzi w pozycij jak lece...Nie wiem czemu.Choć na jezcca tez mi sie udało ostatnio dojśc(przód-tył)

Gość ale wieje
Nie wspinać tylko schylać raczej sorki;)

Gość odpowiem
ruchy partnerki w przod i w tyl odczuwam duzo silniej, tak samo gdy majac go gleboko w sobie krazy miednica. Natomiast stymulacja w dol i gore jest przyjemna na poczatku, czuje ja, jak nabija sie na mnie gleboko. To bardzo piekne i silne uczucie.