Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pannanikt

na smyczy!

Polecane posty

Moj facet zabronił mi wychodzenia na imprezy ze znajomymi. Jeżeli to uczynie to mam sobie szukać innego. Czy uwazacie ze to jest normalne? jak mam sie w tej sytuacj zachowac? Ja nie mam zamiaru siedziec w samotnosci podczas gdy inni sie bawią i rowniez nie chce go stracic. Nie chcialabym go oszukiwac ale ja nie wiem czy mi sie uda. Poradźcie cos

Gość a on też
będzie siedział w domu? Nie będzie nigdzie wychodził? Czy może jemu wolno wszystko, Tobie nic?

tak bedzie siedzial w domu bo ja jestem na studiach a on juz skonczyl i wrócil do rodzinnego miasta

Gość a on też
I wierzysz w to, że on nigdzie nie będzie wychodził? Jak to sprawdzisz?

Gość a on też
A czy Ty taka jesteś? Czy Tobie odpowiada takie życie?

Gość Nie...
Widocznie on nie jest Ciebie pewien...

Gość a on też
Zrobisz wszystko żeby go nie stracić? Będziesz żyła wbrew sobie i swoim potrzebom, oczekiwaniom tylko dlatego, żeby jego zadowolić? Chcesz rozumieć i zaakceptować jego sposób życia? A czy on akceptuje Twój sposób na życie? Może on Ci nie ufa?

możesz mieć z nim problemu okazuje zaborczość. jak długo jesteście razem?

jeśli jest zaufanie to nie ma żadnych warunków typu \"zostajesz w domu bo jak nie to żegnaj\" natomiast jak jest brak zaufania to pojawia się \"trzymanie na smyczy,zaborczość itp\" - ale wtedy taki związek nie ma przyszłości :o ... radzę się zastanowić nad swoim związekiem i nad facetem

Gość revrwe
byłam w takiej sytuacji, od razu się postawiłam bo nie po to jestem w związku by dosłownie być związana, nawet ukochana osoba nie ma prawa robić z siebie niewolnika, nie daj się, najwyżej on odejdzie, nie jest wart ciebie jeśli chce cię zniewolić a ty masz wobec siebie obowiązek być wolnym człowiekiem

Gość pomyłka
nawet ukochana osoba nie ma prawa robić z siebie niewolnika, Chyba z kogos, a nie z siebie :P

Gość revrwe
no, pomyłka ;D

Gość Rob co uwazasz
Ty a nie ktos! Masz swoj rozum dziewczyno! Po jaka cholere Ci dykrator jakis? Co Ty Matka Milosierdzia wszystkich niepewnych zazdrosnych frustatow? Jakie on ma prawo mowic Ci co mozesz a co nie?!

Gość matt .....
ty nie masz swojego faceta,nie masz w nim swojego przyjaciela, TY masz właściciela!!! OLEJ GO, ON NIE MA PRAWA DECYDOWAĆ O WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość po części opętana
weszłam, bo dojrzałam "na smyczy" i jakoś tam z bdsm mi się skojarzyło a tu.... :/

Gość matt .....
NIECH ON WYCHODZI Z TOBĄ >> BEDZIE Z GŁOWY ....................................................teraz to wymyśliłem :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P