Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anzelm

skad moge sie dowiedziec jaka mam grupe krwi? bo nie pamietam

Polecane posty

Gość anzelm

a moje papiery z dziecinstwa sa daleko poza miejscem zamieszkania Niedawno mialam badania robione na krew,ale nie wiem czy w laboratorium beda mieli moje dane, czy moze to jest napisane na wynikach, czy to moze sie ddatkowe badanie robi,a moze w mojej karcie od lekarza bedzie?

Gość anzelm
cholera drogie takie badanie, a krwi nie chce oddawac, bo i tak jestem slaba ,, wiec jakby mi jeszce krew zabrali moja to ojej kiepsko by bylo ze mna ;)

Gość anzelm
a ja nie mam ksiazeczki zdrowia :o zastanawiam sie tylko czy beda mieli to wq mojej karcie pacjenta w przychodzni

Gość no ja nie mam napisane
w książeczce zdrowia:(

Gość anzelm
dzwonilam, to sie robi osobne badanie na to, wiec nie maja tego w mojej karcie pacjenta, trudno , przyjdzie mi przekopac moje dokumenty jak bede w tym miejscu.W sumie to mam jeszce zadzwonic jutro do laboratorium i zapytac, wiec moze cos sie wyjasni

Gość czarna brunetka
w twoich papierach u lekarza powinna być grupa krwi

Gość bzdura jakim cudem u mjego
lekarzama być moja grupa krwi?

Musiałabyś zrobić badanie na grupę krwi ... ja za takie badanie płaciłam 27 zł a robiłam tydzień temu :)

Gość podaj mi jaka grupe mieli twoi
rodzice to ci powiem jaka mozesz miec

Gość jollo
Wszyscy piszą, że powinno byc wpisane w ksiązeczce zdrowia, w dowodzie i Bóg jeden wie gdzie ale jest gro osób, które nie ma tych wpisów i nie ma bladego pojecia o tym , jaka ma grupe krwi, pomimo tego ze było kiedys w szpitalu na leczeniu. Czyje jest to zaniedbanie - chyba szpitala i całej słuzby zdrowia, bo to oni chyba wiedza najlepiej, co powinno byc wpisane w papierach historii leczenia (chooroby)? Pomimo kilkukrotnego pobytu w szpitalu nikt mnie nigdy nie poinformował o grupie krwi, a nawet nigdzie tego nie zapisał - to jest Polska własnie...

Gość idź sobie do PCK
do punktu krwiodawstwa oddaj krew, oni zrobią Ci badanie

Nie każdy ma to napisane w książeczce zdrowia to raz. Dwa badanie nie jest drogie, nie przesadzaj robi sie w dwóch różnych placówkach i na podstawie obu wyników dają jakieś zaświadczenie czy coś takiego czytałam na drzwiach przychodni;) Ale jak zrobisz w jednej to chyba też będzie ok;) A po 3 nie chcesz oddawać krwi bo jesteś słaba uważaj bo z ciebie wiadro wyciągną:)

Gość illuminati istnieją
Też chciałabym znać swoją grupę krwi. Mam książeczkę zdrowia i o dziwo nie jest tam to podane. Moi rodzice nawet nie wiedzą jaką mam grupę krwi bo się już wiele razy o to pytałam. Lekarze chcą zataić czy co ? :D

Gość gość
to idź i zrób badanie. :O

Gość ciulu

Idz do lekaza poprostu deklu.