Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiap9

wyprawka dla dziecka - materacyk do łóżeczka

Polecane posty

Gość kasiap9

Witam Chciałabym kupić materacyk do łóżeczka ale słyszałam że są różne rodzaje, czy mógłby mi ktoś poradzić który jest najlepszy i dlaczego? Dziękuję

Najlepsze są kokosowo - gryczane. Na początku maleństwo śpi na strone kokosowej, która jest twarda a więc dziecko nie zapada się nie narażając dziecka na przyduszanie. Poza tym spanie na twardej powierzchni jest zdrowe. Potem odwracamy materac na stronę gryczaną (wtey gdy dziecko już zaczyna się ruszać, jest sprawniejsze fizycznie). Dzięki wypełnieniu ggrycznemu dziecko poruszające się na tymże materac poddawane jest masażowi co również jest dla niego bardzo zdrowe :)

Gość kasiap9
dziękuję za podpowiedź

Ja mam materacyk gryczano - kokosowy. Jest naprawdę rewelacyjny. Nie ma żadnych wgłębień. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość gość
teraz odchodzi sie od tych materacy kokosowo-gryczanych bo w nich sie chowało robactwo, poczytaj sobie w necie, tera najlepsze sa znow piankowe

Gość gość
Dokładnie , piankowe są najlepsze , żadne inne

Gość gość
No piankowe są dobre, ale ważne też żeby kupić porządne od sprawdzonego producenta. Ja pamiętam że na http://materacyk.pl/ zamawiałam bo spełniały wszystkie normy