Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka cera

Wstydzę sie iść do kosmetyczki bo mam powyciskaną twarz i pełno blizn...

Polecane posty

Gość brzydka cera

Już od dawna "masakruje" sobie twarz i co uda mi sie wytrzymać to i tak zawszę do tego wracam :( w sobotę mam ważną uroczystość i chcialabym mieć makijaż z ręki fachowca ale wstydzę sie pokazać moją buzię :( boję sie że sie zdziwi albo nie wiem co. Dzis się zapisałam i dowiedzialam sie, że ona mieszka niedaleko i zna moich znajomych - teraz mi glupio jeszcze bardziej bo jeszcze mnie obgada jaką ja mam buzie. Wiem że to dla was głupoty ale dla mnie to koszmar :(

Gość Ja Cie rozumiem
ale nie przejmuj się, to w końcu jej praca. Ja mam też ogromne problemy z cerą (trądzik, blizny itp. jedntm słowem = koszmar...) Kiedyś byłam na czyszczeniu buzi u kosmetyczki, i ta po oczyszczeniu mi twarzy jak leżałam z maseczką na uspokojenie cery, zaczeła mówić do drugiej klientki obok o moim stanie cery(że tłusta bardzo, trądzikowata).Powiedziała jej wtedy: Może trochę więcej kultury!!! Oczywiście więcej tam nie poszłam.

Gość Ja Cie rozumiem
miało być do kosmetyczki

Gość buuu poprostu
musialam sie wygadać. Szkoda, że kosmetyczka też nie moze mnie pomalować wirtualnie ;)

Gość brzydka cera
Najorsze jest to, że to znajoma znajomych ... ale tylko ona miala wolny termin i nie drogo...

Gość brzydka cera
dybym miała trądzik byłoby ok ale ja z byle krostki zrobiłam mega stup teraz mam pelno blizn i strupków... ale wstyd, ale wstyd.... :( :( :( że też nie umiem sieopanować przed wyciskaniem ;(